Ναι! Θα ερωτευτείς τα νέα φλοράλ και tie-dye ρούχα της Stella McCartney

Δύο είναι τα prints που κυριαρχούν φέτος την άνοιξη: τα φλοράλ και τα tie-dye! Τα δύο αυτά σχέδια αποτελούν τα αγαπημένα των σχεδιαστών και τα είδαμε σε μεγάλη αναλογία στις Εβδομάδες Μόδας Ευρώπης και Αμερικής.

Η Stella McCartney είναι μια από τις σχεδιάστριες που εμπιστεύεται φέτος αυτά τα 2 prints και μάλιστα στην κολεξιόν της λάνσαρε αρκετά κομμάτια σε φλοράλ σχέδιο αλλά και με tie-dye χρωματισμούς.

H σχεδιάστρια προτιμάει τα micro floral prints που μοιάζουν λίγο πιο vintage

και ρομαντικά. Όσο για τα tie-dye σχέδια που δημιούργησε η ίδια, όπως και όλοι οι σχεδιαστές, τα εμπνεύστηκαν από τη δεκαετία του 90. Αν θέλεις κι εσύ να υιοθετήσεις κάποια από αυτές τις τάσεις προτίμησε ένα τζιν με tie-dye σχέδιο αλλά και κάποια μπλουζάκια με puff sleeves και φλοράλ σχέδια.

Στην παρακάτω gallery μπορείς να δεις 6 αγαπημένα μας σχέδια από τη νέα κολεξιόν της Βρετανίδας σχεδιάστριας.

Οι παλ αποχρώσεις ήταν ένα ακόμα στοιχείο που είδαμε σε μεγάλο βαθμό στην ανοιξιάτικη κολεξιόν της Stella McCartney. Κοστούμια, φορέματα και σορτς σε ροζ, θαλασσί, πράσινο κυριάρχησαν και μας αποδεικνύουν πως για μια ακόμα χρονιά αυτά τα χρώματα είναι αγαπημένα της άνοιξης.

Μπορείς να ντυθείς από την κορυφή ως τα νύχια με παλ αποχρώσεις ή να συνδυάσεις το παλ κοστούμι σου με μια μπλούζα ή ένα lingerie top σε έντονη απόχρωση! Εναλλακτικά διάλεξε ένα φόρεμα με vintage χαρακτήρα σε παλ απόχρωση και τράβηξε τα βλέμματα πάνω σου με το ρομαντικό σου στιλ.

Διαβάστε ακόμα: Celebrity Style: Τα πιο ωραία βραδινά looks των stars αυτή την εβδομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα