Νίκος Κοκλώνης: Απαντά στην Ελένη Δήμου μετά τις δηλώσεις της για τη συμμετοχή της στο J2US

Τις δηλώσεις της Ελένης Δήμου σχετικά με τη συμμετοχή της στο J2US σχολίασε μέσω μιας ανάρτησης στο Twitter ο Νίκος Κοκλώνης.

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» και αποκάλυψε πως πήγε στο μουσικό show για οικονομικούς λόγους, αφού δεν θέλει να κάνει δεύτερη καριέρα. Μάλιστα, ανέφερε πως υπήρχαν στιγμές που αναρωτιόταν τι κάνει εκεί.

Ο

Νίκος Κοκλώνης, βλέποντας όσα υποστήριξε η Ελένη Δήμου, έγραψε μία παράγραφο στο προφίλ του, αναφέροντας πως στενοχωρήθηκε με τη στάση της, ωστόσο κρατάει τις καλές στιγμές τους.

«Πάντα πίστευα πως είσαι καλλιτεχνάρα, “είσαι από αυτές που τους αξίζουν του παραμυθιού οι θησαυροί” – και δεν εννοούσα την αμοιβή. Σ’ αγαπώ κι ας με στενοχώρησες. Ακόμα κι αν από τις 20 μακιγιέζ σε έβαφε η μία, αυτό δεν επηρέασε τη λάμψη σου. Εγώ κρατώ τις όμορφες στιγμές μας», έγραψε ο Νίκος Κοκλώνης.

Δείτε την ανάρτηση:

Πάντα πίστευα πως είσαι καλλιτεχνάρα, «είσαι από αυτές που τους αξίζουν του παραμυθιού οι θησαυροί» -κ δενεννοούσα την αμοιβή. Σ’ αγαπώ κι ας με στενοχώρησες . Ακόμα κι αν από τις 20 μακιγιέζ σε έβαφε η μία, αυτό δεν επηρέασε τη λάμψη σου.Εγώ κρατώ τις όμορφες στιγμές μας pic.twitter.com/OoI60lWzTf

Nikos Koklonis (@koklonis) January 13, 2022

Διαβάστε ακόμα:

 Μάρα Δαρμουσλή: Η συγκινητική ανάρτηση μετά τη γέννηση του γιου της

 Τζέισον Μομόα – Λίζα Μπονέ: Χώρισαν μετά από 16 χρόνια

 Μυριέλλα Κουρεντή: Ο πρώην σύντροφός της μιλά για τη γνωριμία και τον χωρισμό τους

Keywords
Τυχαία Θέματα