Ο Brad Pitt τρολάρει τον DiCaprio και τον ρωτά αν θα χωρούσε ο «Τζακ» πάνω στην πόρτα στον Τιτανικό!

Είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες σκηνές του αμερικανικού σινέμα. Η σκηνή που έκανε εκατομμύρια θεατές να κλάψουν και που κατά ομολογία της Kate Winslet πριν καιρό θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί. «Υπήρχε άφθονος χώρος εκεί. Συμφωνώ, πιστεύω ότι θα μπορούσε να χωρέσει σε αυτό το σημείο», είχε πει η ηθοποιός που υποδυόταν την Rose στον Τιτανικό που επέζησε από το ναυάγιο, αλλά ο αγαπημένος της Jack πέθανε στα παγωμένα νερά. Η ερώτηση που βασανίζει τους θαυμαστές της ταινίας

που ένιωσαν την καρδιά τους να σπάει με το θάνατο του Jack επανήλθε.

Ακριβώς την ίδια είχαν και οι συμπρωταγωνιστές του Leonardo DiCaprio στην νέα ταινία του Quentin Tarantino “Once Upon A Time in Hollywood” , Brad Pitt και Margot Robbie. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης των πρωταγωνιστών στο MTV ο DiCaprio κλήθηκε για ακόμη μία φορά να απαντήσει εάν όντως χωρούσε σε αυτή την πόρτα, παρόλο που έχουν περάσει 22 ολόκληρα χρόνια. Πέρα από τον δημοσιογράφο που έκανε την ερώτηση την ίδια απορία και απογοήτευση έδειξαν και ο Brad Pitt και η Robbie.

«Ω Θέε μου έκλαψα τόσο πολύ όταν το είχα δει και ήμουν μικρό κορίτσι» είπε η Margot Robbie και στη συνέχεια ο Pitt τον κοίταξε και του είπε «Μπορούσες να χωρέσεις; Θα μπορούσες πιστεύεις να στριμωχτείς λίγο για να ανέβεις; Θα μπορούσες έτσι δεν είναι;», ρωτούσε ο ηθοποιός με διάθεση τρολαρίσματος και ο DiCaprio γελώντας αρνήθηκε να απαντήσει λέγοντας «Κανένα σχόλιο».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

We asked #LeonardoDiCaprio if he could have fit on the door at the end of #Titanic, and his #OnceUponATimeInHollywood co-stars #MargotRobbie and #BradPitt seemed to think so.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MTV News (@mtvnews) στις 15 Ιούλ, 2019 στις 2:43 μμ PDT

Διαβάστε ακόμα: 

Ελένη Βαΐτσου: Η αντίδραση της όταν follower της είπε ότι μοιάζει με 50άρα!

Βασιλική Μιλλούση: Η φωτογραφία με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα λίγες ημέρες μετά το γάμο της

Κατερίνα Ζαρίφη: «Έχω κρατήσει ακόμα το μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη που…»

Keywords
Τυχαία Θέματα