Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποκαλύπτει: Έχει κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του;

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ήταν ο σημερινός καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού και ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα επαγγελματικά του αλλά και την προσωπική του ζωή.

«Είναι άλλα αυτά που θέλεις από τη ζωή σου στα 43. Βρήκα τον άνθρωπό μου, δόξα τω Θεώ ορκίζομαι. Κάποια πράγματα έρχονται και σε βρίσκουν στη ζωή σου. Κάποιες φορές τα πιέζεις, κάποιες φορές τα υπεραναλύεις, κάποιες φορές δεν τα βλέπεις. Έρχεται όμως η στιγμή που το αναγνωρίζεις και το αναγνωρίζει και ο άλλος και προχωράς».

«Δεν έχω συνηθίσει να εκφράζομαι δημόσια. Τα πράγματα είναι πολύ όμορφα. Είναι

πολύ ωραίο να θαυμάζεις τον άνθρωπό σου. Για μένα είναι μια από τις σπουδαιότερες ηθοποιούς της γενιάς της, την θαύμαζα από πριν σαν ηθοποιό και τώρα τη θαυμάζω και σαν άνθρωπο..».

«Δεν γνωριζόμασταν πριν, την είχα δει σε μια παράσταση, την είχα χαιρετήσει αλλά τότε δε μου είχε δώσει καμία σημασία… Μακάρι να συνεργαστούμε στο μέλλον.. Είναι η γυναίκα της ζωής μου. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Είμαστε μαζί ένα χρόνο και κάτι, και μου βγήκε πολύ αυθόρμητο όλο αυτό.».

Ο Κώστας Τσουρός θέλησε να μάθει αν έχει γίνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και εκείνος απάντησε: «Πολλά ρωτάς. Είπαμε. Εκφραστήκαμε, γράψαμε ποιήματα…μέχρι εκεί. Πολλά ρωτάς».

Διαβάστε ακόμα: Νίκος Μουτσινάς: “Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν τον ενδιαφέρει η ζωή του Τανιμανίδη και της Μπόμπα”

Ασημίνα Ουστάλλι: Δεν φαντάζεσαι τι πρόταση δέχτηκε και τι ποσό της πρότειναν

My Style Rocks: Δεν θα πιστέψεις ποια παίκτρια αποχώρησε και ποια πήρε τα 2.500 ευρώ!

Keywords
Τυχαία Θέματα