Ο δικηγόρος του Τριαντάφυλλου αποκλειστικά στο “Πρω1νό”: “Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πρέπει να ανακαλέσει εντός 3 ωρών”

Δύο ημέρες μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου και του Τριαντάφυλλου από το J2US, ξέσπασε μια απίστευτη κόντρα μεταξύ τους.

Όλα ξεκίνησαν με μια ανάρτηση-καρφί που έκανε η πρώην παίκτρια του My Style Rocks στον λογαριασμό της στο Instagram, στην οποία χααρακτήρισε “κομπλεξικό” τον τραγουδιστή.

Λίγες ώρες μετά την εν λόγω δημοσίευση, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω InstaStories κατήγγειλε

τον Τριαντάφυλλο για απόπειρα ξυλοδαρμού και bullying.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: “Θα πω και κάτι τελευταίο, θα το μοιραστώ μαζί σας και θα το αφήσω εδώ και θα βάλω τελεία. Θα το αφήσω πίσω μου κι αυτό. Στη ζωή μου δε δέχομαι καμίας μορφής βία, δεν μου αρέσει το μπούλινγκ. Καταδικάζω τη βία, και ειδικά όταν η βία προέρχεται από άντρα σε γυναίκα. Έχω να καταγγείλω και γι’ αυτό υπάρχουν μαρτυρίες, ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο κύριος Τριαντάφυλλος μου έκανε μπούλινγκ στην πρόβα στο στούντιο. Κάτι που συνέβη και εχθές μετά την εκπομπή της κυρίας Σίσσυς Χρηστίδου, στην οποία ανέφερα πως εάν μου ξαναδινόταν ως παρτενέρ, δεν θα τον δεχόμουν γιατί δεν είχα χημεία. Αυτά για να τα γνωρίζετε όλοι και να βγάζετε τα συμπεράσματά σας σωστά. Ναι στο μπόουλινγκ και όχι στο μπούλινγκ”.

Το πρωί της Τρίτης (27/10) ο δικηγόρος του Τριαντάφυλλου, Στέλιος Σουρλας μίλησε αποκλειστικά στο “Πρω1νό” και διέψευσε τα όσα υποστηρίζει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Μάλιστα, τόνισε πως στάλθηκε εξώδικο στην πρώην παίκτρια του MSR και πρέπει μέσα σε τρεις ώρες από την κοινοποίηση του, να ανακαλέσει.

Σε περίπτωση που η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν ανακαλέσει, ο τραγουδιστής θα προχωρήσει σε μήνυση.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Αντελίνα Βαρθακούρη: Χείμαρρος στις πρώτες της δηλώσεις μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha 

Ο Τριαντάφυλλος κινείται νομικά εναντίον της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου: Όσα είπε ο δικηγόρος του 

Η πρώτη ανάρτηση του Κωνσταντίνου Τσεντολίνι μετά την αποχώρησή του από το GNTM 3!

Keywords
Τυχαία Θέματα