Ο εκνευρισμός της Γερμανού για τις φήμες χωρισμού Μακρυπούλια-Χατζηγιάννη και το μήνυμα της ηθοποιού!

Λίγες ημέρες πριν, δημοσίευμα της RealLife ανέφερε πως η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετά από εννέα χρόνια περνούν σοβαρή κρίση στη σχέση τους. Μάλιστα, μέσω του δημοσιεύματος γινόταν γνωστό πως η ηθοποιός έφυγε από το σπίτι που ζούσαν στη Βούλα μαζί με τον τραγουδιστή και επέστρεψε στο πατρικό της.

Ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει, καθώς ο Μιχάλης

Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μαζί και μάλιστα πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ. Αυτό αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες που αναμένεται να δημοσιευτούν την ερχόμενη Κυριακή στο Κυπριακό περιοδικό Beautiful People. Συγκεκριμένα ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού απαθανάτισε το ζευγάρι σε τρυφερά τετ α τετ, κάτι που δείχνει πως οι δυο τους όχι μόνο δε χώρισαν, αλλά παραμένουν μαζί και ερωτευμένοι.

Οι φήμες για τον χωρισμό του ζευγαριού σχολιάστηκαν στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και η Ναταλία Γερμανού δείχνοντας τη δυσαρέσκεια της για τα όσα γράφονται, ανέφερε: “Αυτό το ζευγάρι είναι μαζί πάρα πολλά χρόνια, 9 χρόνια και είναι και πολύ αγαπημένοι απ’ όσο ξέρω. Γιατί ξεκίνησαν οι φήμες του χωρισμού; Γιατί τώρα; Γιατί σε αυτή τη χρονική στιγμή να γράψουν αυτά… Εγώ εκνευρίζομαι, γιατί κανείς δεν ρώτησε ποτέ τη Ζέτα αν θέλει να παντρευτεί; Τους είπε κανείς ότι η Ζέτα είναι μανιακή με το γάμο”;

Μάλιστα, λίγο αργότερα η παρουσιάστρια δέχτηκε ένα μήνυμα από τη Ζέτα Μακρυπούλια, το οποίο διάβασε on air!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Δεν πάει το μυαλό σας που έχει κάνει σεξ η Ναταλία Γερμανού!

Keywords
Τυχαία Θέματα