Ο Ηλίας Βαλάσης απαντάει για το φυλαχτό που έδωσε στην Πηλιάκη: ”Αν ο Χανταμπάκης σας είχε δώσει δικαίωμα…”

Στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads παρακολουθήσαμε την Όλγα Πηλιάκη να αναφέρεται στον Ηλία Βαλάση, έναν από τους παίκτες του Survivor που έμεινε αξέχαστος στο τηλεοπτικό κοινό. Η παίκτρια του Nomads αποκάλυψε πως της έχει δώσει ένα φυλαχτό για να το έχει μαζί της στο παιχνίδι επιβίωσης.

Όπως ήταν αναμενόμενο η αναφορά στον Βαλάση και τη μεταξύ τους σχέση προκάλεσε σάλο στο διαδικτυακό κοινό που έσπευσε να στείλει μηνύματα στον πρώην παίκτη του Survivor

ζητώντας του να τοποθετηθεί για τους λόγους που το έκανε. Ο Ηλίας Βαλάσης πήρε θέση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και έγραψε: «Επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα inbox, (ούτε στην γιορτή μου δεν στείλατε τόσα) για ποιο λόγο έδωσα το φυλαχτό μου στην γυναίκα του Χανταμπάκη και μάλιστα οι περισσότεροι γράψατε γιατί το έδωσες σ αυτήν.. ” Αυτή” λοιπόν λέγεται Όλγα Πηλιάκη, την γνωρίζω από 14 χρονών κοριτσάκι, αυτή είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια, αυτή είναι ολυμπιονίκης κ για εμένα προσωπικά αυτή είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Επίσης μια σπουδαία μάνα 2 παιδιών που έχει με τον Στέλιο μια υπέροχη οικογένεια. Της έδωσα το φυλαχτό γιατί φεύγοντας από εδώ δεν θα είχε να αντιμετωπίσει μόνο τα αγωνίσματα κ την επιβίωση αλλά κ ένα σύμπαν ολόκληρο που είναι απέναντι της γεμάτο προκαταλήψεις κ στερεότυπα. Κι αν ο Χανταμπάκης σας είχε δώσει το δικαίωμα η Όλγα δεν έχει δώσει κανένα, το ακριβώς αντίθετο. Ας είμαστε δίκαιοι!».

Keywords
Τυχαία Θέματα