Ο make up artist και η facialist της Meghan Markle σας αποκαλύπτουν πως θα εξαφανίσετε το ενοχλητικό σπυράκι από το πρόσωπο σας

Τον Daniel Martin όλες τον ξέρετε πλέον. Είναι ο προσωπικός make up artist της Meghan Markle. Eκείνος που δημιούργησε το νυφικό μακιγιάζ της το οποίο είναι πλέον κλασικό και εμβληματικό. Το no make up make up look που όλες οι νύφες αναζητούν. Σε συνεντεύξεις του μάλιστα αποκάλυψε αρκετά μυστικά, ειδικά όσο αφορά τα προϊόντα που χρησιμοποίησε εκείνη τη μέρα αλλά και συμβουλές για όλες εσάς που θέλετε τη λαμπερή και φυσική επιδερμίδα της Δούκισσας του Sussex.

O Martin λοιπόν τώρα παρέα με τη facialist και στενή φίλη της Meghan, Sarah Chapman, αποκαλύπτουν πως εξαφανίζουν το σπυράκι

που ξαφνικά κάνει την εμφάνιση του στο πρόσωπο της. Ναι, συμβαίνει και στην Δούκισσα αυτό όπως και σε όλες εσάς. Και μάλιστα τη χειρότερη στιγμή. Κι αν εσάς σας δει ο αγαπημένος και οι συνάδελφοι σας στο γραφείο μια τέτοια μέρα φανταστείτε τι συμβαίνει με τη Meghan που θα την δει όλος ο πλανήτης… Πρόκειται για ένα μικρό δράμα.

Ας επανέλθουμε όμως στον τρόπο των ειδικών. Η Chapman λοιπόν φτιάχνει μια κομπρέσα με ζεστό νερό και tea tree oil το οποίο είναι γνωστό για τις αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες. Σε λίγη ώρα το σπυράκι θα έχει “ανοίξει” και θα αρχίσει ήδη να επουλώνεται η περιοχή.

Η Champan επιμένει ότι δεν πρέπει να πειράξετε το σπυράκι γιατί το πιθανότερο είναι να κάνετε χειρότερη την κατάσταση. Αν επιμένετε όμως κάντε το με το σωστό τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι δεν το σπάτε, απλά πιέζετε απαλά τη γύρω περιοχή, κατά προτίμηση μετά το ντους όπου έχουν ανοίξει οι πόροι. Αφού τα καταφέρετε θα πρέπει αμέσως να απολυμάνετε την περιοχή με ένα αντισηπτικό. Προσοχή μην το πειράξετε ξανά γιατί τότε η μόλυνση είναι σίγουρη.

Ο Daniel Martin με τη σειρά του είναι ειδικός στην κάλυψη ως make up artist. Προτείνει λοιπόν να απλώσετε αρχικά μια λεπτή στρώση τζελ κορτιζόνης. Στη συνέχεια εφαρμόζετε μικρή ποσότητα primer ματιών, κονσίλερ και φον ντε τεν. Τα προϊόντα μακιγιάζ δεν ακουμπούν και δεν επηρεάζουν το σπυράκι μιας και αυτό είναι προστατευμένο με το τζελ.

Διαβάστε ακόμη:

Τι κι αν δεν έχετε μαυρίσει ακόμη υπάρχουν τα ωραιότερα bronzers ever που θα σας χαρίσουν ηλιοκαμένη όψη

Τα μαλλιά των μοντέλων στην παραλία είναι τέλεια και το μυστικό είναι απλό!

Keywords
Τυχαία Θέματα