Ο μικρός… “Superman” της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη μόλις ξεκίνησε να πετάει!

Μετά από μια έντονη περίοδο με πολλή δουλειά για το ζευγάρι λόγω των εκλογών και τις προεκλογικής περιόδου, έφτασε η περίοδος των διακοπών που θα αποφορτίσει από σκοτούρες και κούραση.

«Ήταν κι αυτή μια σεζόν που τα είχε ολα. Χαρές, λύπες, αγωνίες, αδρεναλίνη, κούραση. Ειναι όμως όλα αυτά μαζί που κάνουν αυτή τη δουλειά συναρπαστική. Τα παίρνω όλα μαζί στο καλοκαίρι μου, να τους βάλω τα απαραίτητα φίλτρα και σύντομα με το καλό θα είμαστε και πάλι μαζί για την 14η σεζόν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ.

Όπως με ξέρατε τις προηγούμενες 13. Με λίγα ή πολλά, κοντά ή μακριά, να περνάτε όμορφα με αυτούς που αγαπάτε και σας αγαπούν. ΥΓ: Η φωτό από μια απο τις εξαντλητικές πρόβες των εκλογών!», είχε γράψει πριν λίγες ημέρες η Σία Κοσιώνη κάνοντας τον απολογισμό της για τη χρονιά που πέρασε και ξεκινώντας ουσιαστικά τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Χθες η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτιου του ΣΚΑΙ ταξίδεψε εκτός Αθήνας μαζί με τον γιό της, ο οποίος μπήκε για πρώτη φορά σε αεροπλάνο. Ποιος ιδανικότερος τρόπος για τον μικρό να ξεκινήσει τις πτήσεις του ντυμένος… Superman!

«Πρώτο ταξίδι με αεροπλάνο ειπε να βάλει και ο Σούπερμαν ένα χεράκι!», έγραψε η δημοσιογράφος στη λεζάντα της φωτογραφίας του μικρού της Δήμου που έδειχνε να απολαμβάνει ιδιαιτέρως τη θέα από το παράθυρο του αεροπλάνου.

View this post on Instagram

Πρώτο ταξίδι με αεροπλάνο ειπε να βάλει και ο Σούπερμαν ένα χεράκι! #1stflight #aeroplane #vzzzzzz #vacation #summer #summertime #greece

A post shared by Sia Kossioni (@siakossioni) on Aug 1, 2019 at 12:22pm PDT

Διαβάστε ακόμα:

Ξέσπασε η Στέλλα Μιζεράκη: «Έχω μάθει να θέτω όρια στην ζωή μου και…»

Η κατάρα των Κένεντι ξαναχτύπησε: Εγγονή του Ρόμπερτ Φ. Κένεντι πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Τζόυς Ευείδη: “Η ντροπή που ένιωθα, δεν υπήρχε…”

Keywords
Τυχαία Θέματα