Ο Παναγιώτης Βασιλάκος αποκαλύπτει στο faysbook.gr ποια είναι τα Χριστούγεννα που θα του μείνουν αξέχαστα!

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έγινε ευρέως γνωστός μέσω της συμμετοχής του στο Nomads και κατάφερε να προκαλέσει αίσθηση τόσο με τον χαρακτήρα, όσο και με την εξωτερική του εμφάνιση.

Κατά διαστήματα το όνομα του ακούγεται για διάφορα projects, ωστόσο, ο Παναγιώτης έδωσε τα χέρια με τον ΣΚΑΪ και συμμετέχει στην εκπομπή DOT που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα, δείχνει στους τηλεθεατές εύκολους και γρήγορους τρόπους για να φτιάξουν μόνοι

τους κατασκευές του σπιτιού.

Με αφορμή τις γιορτές, το faysbook.gr επικονώνησε με τον Παναγιώτη και εκείνος μας αποκάλυψε ποια είναι τα Χριστούγεννα που θα του μείνουν αξέχαστα: “Τα Χριστούγεννα που θα μου μείνουν αξέχαστα, είναι αυτά που ταξίδεψα στην Πράγα! Το τοπίο ήταν μαγευτικό και ένιωθες ότι βρισκόσουν σε παραμύθι! Μοναδικό μέρος”. Όπως εξομολογήθηκε τα Χριστούγεννα τα έχει συνδυάσει με τη γέννηση του Χριστού και ποτέ δεν πίστευε στον Άγιο Βασίλη: “Αυτές τις ημέρες, πάντοτε σαν πρώτη σκέψη κάνω τη γέννηση του Χριστού και όσα συνάδουν με τα Χριστούγεννα. Ποτέ δεν πίστευα στην ύπαρξη του Άγιου Βασίλη, το είχα καταλάβει από νωρίς, οπότε δεν τον περίμενα”!

Όπως κάθε παιδί, έτσι και ο Παναγιώτης ανυπομονούσε για τα κάλαντα: “Το να λέω τα κάλαντα ήταν μια από τις αγαπημένες μου συνήθειες τα Χριστούγεννα ως παιδί. Ξυπνούσα νωρίς και μαζί με τη παρέα μου αναλαμβάναμε δράση”! Όσο για τα συναισθήματα που του προκαλούν οι γιορτές, ανέφερε: “Τα συναισθήματα μου τα Χριστούγεννα είναι ανάμεικτα. Από τη μία είναι γιορτή χαράς και αγάπης, αλλά από την άλλη δεν μπορώ να μην σκεφτώ τους ανθρώπους που ενδεχομένως να περνάνε δύσκολα και να είναι μόνοι”.

Τέλος, μας αποκάλυψε τις δικές του ευχές για το 2019: “Οι ευχές μου για φέτος είναι ουσιαστικές. Θα ήθελα να υπάρχει αγάπη και συγχώρεση και όλοι οι άνθρωποι να έχουν τα απαραίτητα για μια όμορφη ζωή. Επίσης, αυτή η χρονιά ας είναι και η τελευταία που υπήρξαν δυσάρεστα γεγονότα, ρατσιστικές συμπεριφορές και το 2019 να φέρνει μόνο όμορφες στιγμές”.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Γιάννης Κουκουράκης αποκαλύπτει στο faysbook.gr το πιο αστείο περιστατικό που θυμάται από τα Χριστούγεννα!

Keywords
Τυχαία Θέματα