Ο Πάνος Ζάρλας αποκάλυψε για πρώτη φορά: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισε με τη Στέλλα Μιζεράκη!

Πρόκειται για δύο περσόνες που γνωρίσαμε την περασμένη τηλεοπτική σεζόν μέσα από το παιχνίδι αγάπης του ΣΚΑΙ, Power Of Love. Ο λόγος για τον Πάνο Ζάρλα και τη Στέλλα Μιζεράκη. Το ζευγάρι που γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε στα τηλεοπτικά πλατό στην Τουρκία, κατάφερε να αναδειχθεί από το κοινό ο μεγάλος νικητής του show. Στην συνέχεια ο τηλεοπτικός σταθμος ΣΚΑΙ,

τους έδωσε την ευκαιρία να δοκιμαστούν στην παρουσίασε αναλαμβάνοντας το καλοκαιρινό παιχνίδι «Σκάσε και κολύμπα». Ωστόσο, η εκπομπή ολοκληρώθηκε στα 33 επεισόδια.

Στις αρχές Οκτωβρίου και μετά τις τηλεοπτικές τους περιπέτεις, αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους. Κάτι που ανακοίνωσαν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησε έντονα η φημολογία ότι η Στέλλα Μιζεράκη επέστρεψε στην αγκαλιά του πρώην της και εφοπλιστή Γιάννη Λεβεντάκη, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το Game Of Love.

Ο Πάνος Ζάρλας το μεσημέρι της Κυριακής 4 Νοεμβρίου, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη και αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που οδήγησε στο ζευγάρι να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

«Χωρίσαμε γιατί δεν προλάβαμε να γνωριστούμε (…) Το χτύπημα ήταν η εκπομπή που παρουσιάσαμε. Δεν προλάβαμε να γνωριστούμε και μετά κατευθείαν συνεργαστήκαμε. Τσακωνόμασταν, όταν παρουσιάζαμε το “Σκάσε και Κολύμπα” και ήταν λογικό. Η Στέλλα φοβόταν να το πει και είναι λογικό. Αν δεν τσακώνεσαι είναι το θέμα. Τσακωνόμασταν για το ποιος θα μιλήσει πρώτος και ποιος θα μιλήσει πιο πολύ. Δεν είχαμε ξανακάνει αυτή τη δουλειά», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Ζάρλας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Ελληνίδα τραγουδίστρια δήλωσε: «Έχω κάνει πλαστικές επεμβάσεις, αλλά επειδή έχω πάει σε καλό γιατρό, δεν φαίνονται»

Keywords
Τυχαία Θέματα