Ο Στράτος Τζώρτζογλου για το #Metoo: «Ηθοποιός δεν έχει μιλήσει ακόμα αλλά εμένα μου είπε ονόματα»

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Στράτος Τζώρτζογλου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για το #Metoo, αναφέροντας πως και ο ίδιος έχει δεχτεί διάφορες προτάσεις ενώ αποκάλυψε ότι υπάρχουν κι άλλα ονόματα που δεν έχουν δει ακόμα το φως της δημοσιότητας.

«Έτυχε μια εποχή να είμαι το νέο, ωραίο αγόρι, που πιθανόν να δημιουργούσε πολλές φαντασιώσεις στους άλλους και κάποιες φορές, κάποιοι από

αυτούς να ήθελαν να το υλοποιήσουν κιόλας. Την εποχή εκείνη προσπαθούσε να απαντήσω με όσο πιο ευγενικό τρόπο μπορούσα, αλλά μερικοί από αυτούς μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι. Βγήκαν στην επιφάνεια γνωστά ονόματα και μπορεί ακόμα να μην έχει αποδειχθεί κάτι στα δικαστήρια, όμως γνωρίζουμε ότι έχουν συμβεί μέσα στον χώρο μας.

Δεν μιλάω για συγκεκριμένα ονόματα. Έχω δουλέψει με τις περισσότερες κοπέλες που κακοποιήθηκαν και ήταν πολύ καθαρές και αυθεντικές, καλά παιδιά, συνεργάσιμες και δεν είχα καταλάβει καν ότι είχαν υποστεί κάτι τέτοιο. Το 1994 μια ηθοποιός μου είπε “όταν δώσαμε εξετάσεις για τον ρόλο δεν μας την έπεσες” και λέω “όχι”. Η συγκεκριμένη ηθοποιός δεν έχει βγει ακόμα να μιλήσει και να τους αναφέρει, πιθανόν να έχει πάει στο ΣΕΗ, δεν ξέρω, αλλά εμένα μου τα έχει πει, μου έχει πει ονόματα. Αφού δεν έβγαινε η ίδια να μιλήσει, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Δεν έπεσα όμως από τα σύννεφα. Και η μητέρα μου έχει αντιμετωπίσει τέτοιες δυσκολίες», είπε χαρακτηριστικά ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Κορινθίου: Μετά τον Γιάννη Αϊβάζη και εκείνη θετική στον κορονοϊό – Το δημόσιο μήνυμα

 Θάνος Καλλίρης: Έτσι παραμένουν καλοί φίλοι με τη Ναταλία Γερμανού

Γιάννης Αϊβάζης: Τα νεότερα της κατάστασης της υγείας του – «Ήταν καταβεβλημένος»

Keywords
Τυχαία Θέματα