«Ο σύζυγός μου μού έκανε πρόταση γάμου 1,5 μήνα μετά τη γνωριμία μας με μήνυμα»

Η Ηρώ Μουκίου μίλησε στο Πρωινό και στην Άννα Ζηρδέλη αποκαλύπτοντας πως δεν έχει δεχτεί ιδιαίτερες τηλεοπτικές προτάσεις τα τελευταία 2-3 χρόνια, ενώ μίλησε και για μια πρόταση που είχε για παρουσίαση αρκετά χρόνια πριν.

«Μου είχε γίνει μία πρόταση να παρουσιάσω μια μουσική εκπομπή σε σκηνοθεσία Κώστα Καπετανίδη αλλά δεν ήμουν ικανή να το κάνω αυτό, ένιωθα περισσότερο ηθοποιός και καθόλου παρουσιάστρια.»

«Δεν έχω καθιερωθεί ως όμορφη, ως ενζενί, χαριτωμένη ναι να το δεχτώ. Δεν ήμουν ποτέ η σεξοβόμβα», δήλωσε η ίδια, παραδεχόμενη πως αν και ο χρόνος την τρομάζει δεν θα έκανε κάτι

δραστικό: «Είμαι σίγουρα από τις γυναίκες που φοβάμαι τον χρόνο αλλά δεν είμαι από τις γυναίκες που βάζουν ενέσιμα γιατί φοβάμαι πάρα πολύ».

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι χαλαρώνει ασχολούμενη με κατασκευές και μικροέπιπλα και πως έχει όλα τα εργαλεία. «Προτιμώ κάποιος να δανειστεί ένα ρούχο μου, ακόμα και ένα κόσμημα, παρά ένα εργαλείο μου». Αλλάζω ταπετσαρίες στον καναπέ, στην τραπεζαρία στις καρέκλες, εμφάνιση σε έπιπλα που έχω βαρεθεί. Βαριέμαι κι εύκολα. Ο άντρας μου είναι πολύ σταθερός άνθρωπος, είναι το αντίθετο από μένα, σχεδόν του αρέσει η ρουτίνα. Αποσυντονίζεται όταν βλέπει διαφορετικό χρώμα και θέση.

Η Ηρώ Μουκίου αποκάλυψε ακόμα πως ο σύζυγός της της έκανε πρόταση γάμου 1,5 μήνα μετά τη γνωριμία τους με μήνυμα που έγραφε: «Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου; Απάντησέ μου τώρα». Του απαντάω κι εγώ θεωρώντας ότι είναι ένα ωραίο παιχνίδι χαριτωμένο όλο αυτό «ναι».

Δείτε όσα είπε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Κορωνοϊός: Κλείνουν για 14 μέρες παιδικοί σταθμοί, σχολεία και πανεπιστήμια σε όλη τη χώρα

Η εξομολόγηση γνωστής Ελληνίδας για την τελευταία της σχέση: «Ήμασταν μαζί τρία χρόνια και ξαφνικά εξαφανίστηκε…»

Η απάντηση της Ελένης Τσολάκη για τον “Αγρότη”: “Είναι ένα πρότζεκτ το οποίο έχω αγαπήσει και…”

Keywords
Τυχαία Θέματα