Ο σύζυγoς της Μικαέλας Φωτιάδη ρίχνει τα βέλη του σε Αμανατίδου και Σκουλό!

Αδιαμφισβήτητα το Greece’s Next Top Model μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινό. Έτσι δεν είναι λίγες οι φορές που έγινε talk of the town και οι πρωταγωνιστές του, σχολιάστηκαν όσο τίποτα άλλο.

Μια από τις διαγωνιζόμενες που έκλεψαν την παράσταση είναι η Μικαέλα Φωτιάδη, η οποία αρκετές φορές, κατάφερε να αποσπάσει θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή για τις επιδόσεις της στον διαγωνισμό.

Το επίδοξο top

model, πέραν από τη αγάπη της για το modeling έχει τεράστια αδυναμία στην οικογένεια της. Όπως είναι ήδη γνωστό η Μικαέλα έχει ένα όμορφο παιδάκι μαζί με τον σύζυγό της Γιάννη Μπορμπόκη, για τον οποίο έχει μιλήσει ουκ ολίγες φορές κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Ο Γιάννης είναι ιδιαίτερα ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram και αρκετές φορές υποστήριξε την σύζυγό του στα social media.

Ωστόσο, αυτή τη φορά η ανάρτηση του δεν είχε σχέση με τη Μικαέλα, αλλά με την Άννα Αμανατίδου. Συγκεκριμένα, στο χθεσινό επεισόδιο του διαγωνισμού η Άννα είχε μια από τις καλύτερες φωτογραφίες και ο Δημήτρης Σκουλός, τη συνέκρινε με την Ιρίνα Σάικ. Μάλιστα, ο γνωστός φωτογράφος ανέφερε ότι δεν γίνεται να μη βγαίνει σέξι η Ιρίνα, και το ίδιο συμβαίνει και με την Άννα.

Το εν λόγω σχόλιο προκάλεσε την αντίδρασε του Γιάννη Μπορμπόκη, ο οποίος έγραψε στο insta-story που δημοσίευσε: «Αυτή είναι η Ιρίνα Σάικ και συγγνώμη, αλλά δεν έχει καμία σχέση με καμία Αμανατίδου. Έλεος. Αυτή είναι η Ιρίνα».

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση:

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της!

Keywords
Τυχαία Θέματα