Οι 3 απλές ασκήσεις των celebrities για να δείχνουν υπέροχες με κάθε φόρεμα!

Οι αγαπημένες μας celebrities πριν από τις εμφανίσεις τους στο Κόκκινο Χαλί, ακολουθούν ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και εκγύμνασης, για να μαγνητίζουν όλα τα βλέμματα μέσα στις Haute Couture δημιουργίες τους.

Το ξέρατε όμως πως ακολουθούν συγκεκριμένες ασκήσεις ανάλογα με το φόρεμα θα φορέσουν; Για παράδειγμα, αν επιλέξουν μια στράπλες τουαλέτα κάνουν ασκήσεις που γυμνάζουν μπράτσα και ντεκολτέ ενώ αν φορέσουν ένα κοντό φόρεμα εμμένουν περισσότερο στα πόδια.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις 3 πιο απλές και βασικές ασκήσεις που σου προτείνουμε να τις ακολουθήσεις πιστά γιατί πραγματικά

κάνουν εξαιρετική δουλειά.

#1 Για το στράπλες φόρεμα- Push Ups:

Τα κλασικά push-ups είναι το μυστικό για να αποκτήσεις γραμμωμένα χέρια και τέλειο ντεκολτέ! Ξεκίνησε με σανίδα παράλληλα στο πάτωμα και πίεσε όσο περισσότερο μπορείς τα χέρια σου προς τα κάτω, χωρίς να χαλάς τη στάση του υπόλοιπου σώματος σου. Χωρίς να αφήσεις το βάρος σου να πέσει, ίσιωσε ξανά τα χέρια σου και έλα πάλι σε στάση σανίδας.

#2 Για cropped φορέματα- Κοιλιακοί:

Οι πλάγιοι κοιλιακοί θα σε σώσουν αν θέλεις να φορέσεις το cropped κομμάτι σου. Ξάπλωσε στο πάτωμα και βάλε τα χέρια πίσω από τον αυχένα. Χωρίς να σηκώσεις τη μέση σου, φέρε τον ένα αγκώνα προς το αντίθετο γόνατο.

#3 Για εξώπλατο φόρεμα- Superman:

Η άσκηση αυτή είναι τόσο απλή και παράλληλα τόσο αποτελεσματική! Γυμνάζει τους ραχιαίους αλλά και ολόκληρη την πλάτη. Τι έχεις να κάνεις; Ξάπλωσε ανάσκελα στο πάτωμα και χωρίς να σηκώσεις την κοιλιά σου, ανασήκωσε τα πόδια και τα χέρια και μείνε σε αυτή τη στάση όσο περισσότερο μπορείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα