Οι 4 πιο σημαντικές beauty στιγμές της δεκαετίας που φεύγει

Σε λίγες μέρες η χρονιά και η δεκαετία θα είναι παρελθόν κι εμείς θυμηθήκαμε τις beauty στιγμές που έγιναν huge trends και μας απασχόλησαν περισσότερο. Μια οικογένεια έκανε την εμφάνιση της και έμελλε να αφήσει εποχή, τα λεπτά φρύδια ξεπεράστηκαν και στη ζωή μας μπήκαν οι beauty influencers.

Οι περισσότερες λέξεις και έννοιες άγνωστες μέχρι πριν από 10 χρόνια και τώρα οικείες και μέρος της καθημερινότητας

μας.

Ας θυμηθούμε όμως τις πιο σημαντικές beauty στιγμές και ας ετοιμαστούμε γι’ αυτές που έρχονται.

Οικογένεια Kardashian-Jenner: Μια κατηγορία από μόνη της και μια αυτοκρατορία παράλληλα. Ξεκίνησαν από ένα reality show και μέσα σε 10 χρόνια κατάφεραν να γίνουν πάμπλουτες.

Η Kim Kardashian ήταν η πρώτη από τις αδερφές που δημιούργησε τη δική της σειρά μακιγιάζ και ακολούθησε η αδερφή της Kylie Jenner που έγινε η πρώτη, αυτοδημιούργητη νεότερη δισεκατομμυριούχος. Και μην ξεχνάτε πως η Kim ήταν εκείνη που έκανε γνωστό παγκοσμίως το contouring, μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της δεκαετίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη fact & news (@celebrity_world_facts_) στις 20 Δεκ, 2019 στις 12:34 μμ PST

Όλες οι αποχρώσεις του κόσμου: Κι αν δεν πάει το μυαλό σας σ’ αυτό που εννοούμε θα σας λύσουμε αμέσως την απορία. Πρόκειται για το beauty brand που δημιούργησε η Rihanna το 2017 το οποίο περιλαμβάνει περισσότερες από 40 αποχρώσεις φον ντε τεν που καλύπτουν όλους τους τόνους επιδερμίδας.

Ναι, ήταν επαναστατικό και οι γυναίκες με σκουρόχρωμη επιδερμίδα την ευχαριστούν από τα βάθη της καρδιάς τους μια και ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για εκείνες να βρουν το κατάλληλο προϊόν κάλυψης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) στις 12 Δεκ, 2019 στις 2:28 μμ PST

Τα κορίτσια από την Κορέα: Η K-Beauty είναι πλέον γνωστή σε όλες σας. Είναι η ρουτίνα περιποίησης των Κορεάτισσων που αποτελείται από 10 τουλάχιστον προϊόντα περιποίησης.

Υποστηρίζουν πως ο συγκεκριμένος τρόπος περιποίησης κάθε πρωί είναι υπεύθυνος για την τέλεια επιδερμίδα τους. Τα beauty brands φρόντισαν να τα συμπεριλάβουν στις σειρές τους κι εμείς προσπαθήσαμε να τις ακολουθήσουμε χωρίς μεγάλη επιτυχία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 최 진헤 (@choi_jinhee5) στις 20 Δεκ, 2019 στις 8:24 πμ PST

Και μετά ήρθαν οι influencers: Τα it girl, οι bloggers-vloggers που επηρέαζαν τις γυναίκες απ΄ όλο τον κόσμο ανεξαρτήτου ηλικίας. Οι λογαριασμοί τους στο Instagram και τα κανάλια τους στο You Tube μετρούν εκατομμύρια followers και οτιδήποτε φορούν ή προτείνουν γίνεται sold out.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni) στις 12 Δεκ, 2019 στις 4:12 πμ PST

Δεν σας κρύβουμε πως περιμένουν με ανυπομονησία όλα τα καινούρια που μας επιφυλάσσει η δεκαετία που έρχεται τα οποία δεν μπορούμε καν να τα φανταστούμε. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Διαβάστε ακόμη:

Η βραδινή ρουτίνα περιποίησης είναι εξίσου σημαντική με την πρωινή και επιβάλλεται να δείτε τι ακριβώς κάνει η Camila Mendes λίγο πριν πέσει για ύπνο (video)

Blake Lively: Είναι η βασίλισσα του nail art και πρέπει να δείτε τα ωραιότερά της γιατί θα σας εμπνεύσουν

Keywords
Τυχαία Θέματα