Οι 5 τάσεις στις τσάντες που θα λατρέψεις τη νέα σεζόν!

Οι σχεδιαστές φέτος έβαλαν τα δυνατά τους για να μας χαρίσουν τσάντες που θα μας βολέψουν και θα ανανεώσουν το στιλ μας. Πολλοί οίκοι μόδας, και ανάμεσά τους και ο οίκος Fendi και Loewe, δημιούργησαν τσάντες που είναι στο ιδανικό μέγεθος για να χωράνε το λάπτοπ σου και όλα τα απαραίτητα πράγματα που έχεις.

Ωστόσο υπάρχουν και κάποιες τάσεις που μπορεί να μην είναι 100% πρακτικές, ωστόσο θα τις λατρέψεις και φέτος αποτελούν τα top

trends της φθινοπωρινής σεζόν.

#1. Clutch bag

O oίκος Bottega Veneta  λάνσαρε την Pouch bag που αναμένεται να κρατηθεί από πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Μπορείς να τη φορέσεις από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στην έξοδο και θα ανανεώσει πολύ την εικόνα σου.

#2. Γούνινη τσάντα

Οι γούνινες τσάντες επιστρέφουν στη μόδα και θα φορεθούν πολύ όλο το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2019/2020.

#3. Frame bag

Πρόκειται για τσάντες που είναι συνήθως ορθογώνιες και έχουν μια κάπως πιο αυστηρή γραμμή. Θα τις κρατήσεις σε κάθε επαγγελματικό meeting και θα σου αρέσει να τις συνδυάζεις με τα αγαπημένα σου office looks.

#4. Tote bag

Οι oversized tote bags είναι ότι πρέπει για όλες εσάς που θέλετε να κουβαλάτε πολλά πράγματα μέσα στην καθημερινότητά σας.

#5. Mini bag

Mαζί με τις oversized tote bags δημιουργήθηκαν και οι πιο μικροσκοπικές τσάντες ever! Μπορεί να μην είναι καθόλου εύχρηστες, μπορεί να πρέπει να κρύβεις στο αμάξι σου μια πιο μεγάλη τσάντα με όλα σου τα υπάρχοντα αλλά θα την κρατήσεις απλά και μόνο επειδή θα δώσει στιλ στις εμφανίσεις σου!

Διαβάστε ακόμα: 3 summer outfits που θα φοράς ξανά και ξανά όλο το καλοκαίρι (VIDEO)- Δες ποια είναι και υιοθέτησέ τα στην καθημερινή σου γκαρνταρόμπα

H Chiara Ferragni μας δείχνει το στιλ των διακοπών της και μας εμπνέει- Τα looks που αγαπάει και υιοθετεί ξανά και ξανά

Δεν φαντάζεσαι ποια trends έχουν ξετρελάνει τις Λονδρέζες αυτή τη στιγμή!- Εσύ που από αυτά θα ήθελες να συμπεριλάβεις στην γκαρνταρόμπα σου;

Keywords
Τυχαία Θέματα