Οι Bella και Gigi Hadid εμφανίστηκαν με matchy beauty look και μοιάζουν με δίδυμες

Η Bella και η Gigi Hadid εμφανίστηκαν στα MTV awards με ασορτί μανικιούρ και μαλλιά. Η αλήθεια είναι πως έμοιαζαν με δίδυμες αφού επέλεξαν επίσης να φορέσουν δημιουργίες στο ίδιο γήινο χρώμα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Celeb Fashionista (@celebfashionista) στις 26 Αύγ, 2019 στις 5:20 μμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Celeb Fashionista (@celebfashionista) στις 26 Αύγ, 2019 στις 5:12 μμ PDT

Η Bella πρόσφατα μάλιστα άλλαξε το καστανό χρώμα στα μαλλιά της υιοθετώντας ένα φωτεινό ξανθό, ίδιο και απαράλλαχτο με της Gigi. Παράλληλα χρησιμοποίησαν και την ίδια χρωματική παλέτα στο μακιγιάζ καθώς επίσης παρόμοιο βερνίκι νυχιών.

Αν υπάρχει κάτι στο οποίο διαφέρουν είναι πως η Bella πειραματίζεται λιγάκι με τα μαλλιά της, είτε φορώντας περούκες είτε δημιουργώντας κότσους και αλογοουρές σε αντίθεση με την Gigi που της αρέσει να τα αφήνει ελεύθερα.

Στην τελευταία τους όμως εμφάνιση αποφάσισαν τόσο οι ίδιες όσο και οι beauty experts που επιμελήθηκαν τα looks να ακολουθήσουν την ίδια ακριβώς γραμμή. Και οι δυο τους άπλωσαν σκιές σε bronze τόνους στα μάτια, ροδακινί blush και nude, λαμπερό κραγιόν. Φυσικά ο φακός ζούμαρε και στα νύχια τους που είχαν το ίδιο χρώμα με το outfit. H Gigi άπλωσε σε όλα τα νύχια ένα μπεζ-camel βερνίκι νυχιών ενώ η Bella συνεχίζει να υιοθετεί το french manicure που η ίδια έχει κάνει τάση φέτος με απαλό μπεζ χρώμα στη βάση και πιο σκούρο στα tips.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NAILS by MEI (@nailsbymei) στις 27 Αύγ, 2019 στις 7:22 πμ PDT

Τo total nude look των αδερφών Hadid είναι μια ασφαλής και tres chic επιλογή και ειδικά με τον συγκεκριμένο τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε τη φετινή σεζόν να επιλέξετε τον αγαπημένο σας nude τόνο τόσο στα ρούχα όσο και στο μακιγιάζ και τα νύχια. Είναι ένα εναλλακτικό μονοχρωματικό ύφος που θα δούμε πολύ μέσα στο φθινόπωρο.

Επίσης, μην ξεχνάτε ότι τόσο η Bella όσο και η Gigi έχουν στο πλάι τους μερικούς από τους διασημότερους και ταλαντούχους fashion και beauty experts πράγμα που σημαίνει πως τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Εμείς σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα ειδικά τώρα που έχετε αποκτήσει ηλιοκαμένη όψη και θα δείχνει ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Διαβάστε ακόμη:

Οι celebrities στα MTV Awards είχαν τα πιο ακραία nail looks που έχετε δει το φετινό Καλοκαίρι

To hair look της Halsey είναι ότι πιο εναλλακτικό έχετε δει μέχρι τώρα

Keywords
Τυχαία Θέματα