Οι celebrity hairstylists επιμένουν: Υιοθετήστε ένα από τα 3 μεγαλύτερα hair trends του 2019 τώρα

Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν από το τέλος του χρόνου και ετοιμαζόμαστε για τα parties! Yeah!!!! Ή τέλος πάντων για ρεβεγιόν και οικογενειακά τραπέζια. Και το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι το μακιγιάζ, το outfit, το χτένισμα και να μην πιούμε πολύ γιατί πρέπει να οδηγήσουμε.

Το ραντεβού μας στο hairstylist είναι κλεισμένο εδώ και καιρό για να είμαστε σίγουρες. Χαζεύοντας όμως στο Internet βλέπουμε εκτός από τις προτάσεις για Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά και τις τάσεις του 2019 που είναι δίπλα πλέον.

Και οι celebrity hairstylilsts έχουν μια ωραιότατη ιδέα: Να ξεκινήσεις

η χρονιά με ένα από αυτά.

Σύμφωνα λοιπόν με τους ειδικούς τρία είναι τα μεγαλύτερα hair trends του 2019 και μπορούμε να υιοθετήσουμε εκείνο που μας αρέσει περισσότερο, τώρα.

Ας τα δούμε:

Rounded Bob: Ναι, ναι και τη νέα χρονιά το συγκεκριμένο κούρεμα είναι στην πρώτη γραμμή. Απλά είναι πλέον πιο στρογγυλεμένο και όχι με ασυμμετρίες ή έντονες γωνίες. Οι hairstylists επιμένουν ότι είναι πιο θηλυκό και απαλό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε με το συγκεκριμένο χτένισμα είναι μια στρογγυλή βούρτσα και ένα ορός λάμψης. Και έτοιμες: Όμορφες και κομψές σαν Γαλλίδες.

Curtain Bangs: Τις είδαμε σε αρκετές celebrities και τις λατρέψαμε και τις celebrities και τις αφέλειες. Είναι μακριές, χωρίζονται στη μέση και μας θυμίζουν τη Θεϊκή Brigite Bardot. Θεωρούνται πλέον κλασικές και θα τις δούμε να φοριούνται πολύ μέσα στο 2019. Ταιριάζουν περισσότερο σε γυναίκες με στρογγυλό ή με σχήμα καρδιάς πρόσωπο.

Wet Look: Επανέρχεται δυναμικά, είναι 90’s και το λατρεύουμε. Είναι δροσερό και νεανικό. Το μυστικό για να πετύχουμε το συγκεκριμένο look είναι τα σωστά προϊόντα styling και το καλύτερο είναι να επιλέξουμε μια ενυδατική κρέμα λάμψης που θα χαρίσει μια ισορροπία μεταξύ λάμψης και απαλότητας χωρίς το σκληρό αποτέλεσμα που δημιουργούν οι φόρμουλες για wet φινίρισμα. Δείχνει τέλειο τόσο σε μαζεμένα μαλλιά όσο και σε έναν ψηλό κότσο.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτό το weekend βάλτε τη μάσκα σας

Δείτε το Χριστουγεννιάτικο δώρο που θα ξετρελάνει τον αγαπημένο σας

Keywords
Τυχαία Θέματα