Οι εξελίξεις στην υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη – «Για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του…»

Έξι μήνες έχουν περάσει από την μέρα που ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, είχε το σοβαρό τροχαίο με την μηχανή του. Ο γνωστός παρουσιαστής δίνει μια δύσκολη «μάχη» με την υγεία του και βρίσκεται σε κέντρο αποθεραπείας και αποκατάστασης. Εκεί προσπαθεί ξανά να περπατήσει, να τραφεί και να μιλήσει.

Η σύζυγος τους Εβελίνα Βαρσάμη βρέθηκε σήμερα (29/6) στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησε για τις εξελίξεις στην κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου.

«Δόξω

τω Θεώ, εδώ γίνεται πολύ μεγάλος αγώνας. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσει ο Κωνσταντίνος να σταθεί στα πόδια του. Ο Κωνσταντίνος τον πρώτο καιρό ήταν πολύ αρνητικός, αλλά σιγά σιγά άρχισε να συμμετέχει και να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια… Έχει αρχίσει να αντιδρά, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο… Η τραχειοστομία δεν έχει βγει ακόμα, γιατί πρέπει να βελτιωθεί η κατάποσή του… Κάνει φυσικοθεραπείες και υδροθεραπεία στην πισίνα…», είπε η Εβελίνα Βαρσάμη.

Επιπλέον, στην εκπομπή μίλησε και ο θεράπων ιατρός του πρώην παρουσιαστή, Δρ. Γιώργος Βησσαράκης και είπε: «Εδώ πέρα παλεύουμε και δίνουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι. Κρυφοχαμογελάμε, γιατί υπάρχουν σημάδια και σημεία που μας κάνουν να είμαστε πολύ αισιόδοξοι. Η διαδρομή είναι μεγάλη…».

κωΔείτε την Φλορίντα Πετρουτσέλι να ποζάρει με μαγιό λίγο πριν γεννήσει

Keywords
Τυχαία Θέματα