Οι καλύτερες συμβουλές για επιδερμίδα που ακτινοβολεί από τον make up artist της Meghan Markle

Η Meghan Markle αποδεσμεύτηκε από τους κανόνες και το πρωτόκολλο του παλατιού και είναι πιο λαμπερή από ποτέ. Πριν από μερικές μέρες μάλιστα επέστρεψε στο Λονδίνο με τον σύζυγος της πρίγκηπα Harry, για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση πως δεν θέλουν πλέον να είναι μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People Magazine (@people) στις 5 Μάρ, 2020 στις 11:22 πμ PST

Όπως ήταν φυσικό οι

Βρετανοί που έχουν εμμονή με την βασιλική οικογένεια έχουν στραφεί εναντίον της και τα σχόλια κατά την άφιξη της ήταν πικρόχολα και αρνητικά. Εκείνη όμως δεν έδειξε να πτοείται. Ήταν για άλλη μια φορά λαμπερή και εντυπωσιακή. Με τα μαλλιά της πολύ μακριά και πιασμένα σε μια χαμηλή αλογοουρά, μια berry απόχρωση στα χείλη και τη super  λάμψη στην επιδερμίδα, που αγαπάει πολύ.

Όσο αφορά τη συγκεκριμένη λάμψη, ο προσωπικός της make up artist, Daniel Martin φρόντισε να αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες  και είμαστε πολύ χαρούμενες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan (fan page) (@_duchess_of_sussex) στις 9 Μάρ, 2020 στις 8:16 πμ PDT

Δείτε στη συνέχεια τις συμβουλές του.

Σωστή ενυδάτωση: Ακόμη κι αν διαλέξετε το πιο λαμπερό φον ντε τεν ή το πιο εντυπωσιακό και έντονο highlighter η επιδερμίδα σας δεν πρόκειται να αποκτήσει λάμψη αν είναι ξηρή ή αφυδατωμένη. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να της χαρίζετε την απαραίτητη, πλούσια ενυδάτωση με ένα προϊόν κατάλληλο για τον τύπο και τις ανάγκες σας. Το πιο σωστό είναι να απλώσετε την κρέμα και να κάνετε μασάζ με κυκλικές κινήσεις ώστε να τονώσετε την κυκλοφορία.

Μην υποτιμάτε τη δύναμη του primer: Σας το έχουμε τονίσει αρκετές φορές πως το συγκεκριμένο προϊόν είναι απαραίτητο αν θέλετε ένα άψογο μακιγιάζ που μένει στη θέση του για ώρες. Το μυστικό του Martin είναι πως “δουλεύει” το προϊόν στα χέρια του πριν το απλώσει, το ταμπονάρει και κάνει απαλό μασάζ. Ο make up artist μάλιστα απλώνει μικρή ποσότητα και στα χείλη ειδικά αν έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει liquid lipstick.

H στρατηγική του highlight: Ο πιο εύκολος τρόπος για μια απαλή και φυσική λάμψη είναι να απλώσετε shimmer σε μορφή σκόνης ψηλά στα ζυγωματικά. Ο πιο σωστός όμως, σύμφωνα με τον Martin είναι να το εφαρμόσετε από την άκρη της περιοχής κάτω από τα μάτια με φορά προς τα ζυγωματικά. Με αυτό τον τρόπο θα δώσετε φως στο δέρμα χωρίς να φαίνεται υπερβολικό.

Φωτογραφίες;: Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

H Betina Goldstein δημιούργησε το πιο συγκλονιστικό artistic french manicure ever

To half up που θα δημιουργήσετε μόνες σας θα το ζηλέψει κι ο κομμωτής σας ακόμη (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα