Οι σκιές στα μάτια είναι huge trend κι εσείς πρέπει να αποκτήσετε την παλέτα που θα σας σώσει

Γνωρίζουμε ότι το μακιγιάζ στα μάτια είναι μια ιδιαίτερη κατάσταση. Αυτός είναι και ο λόγος που περιορίζεστε στο eyeliner ή απλά σε μια στρώση μάσκαρα. Κακώς. Πολύ κακώς. Και δεν το λέμε μόνο εμείς αλλά και οι make up artists. Θα πρέπει να απλώνετε χρώμα που αναδείξει το βλέμμα και το χρώμα των ματιών σας με τον καλύτερο τρόπο. 

Δεν χρειάζεται να είστε experts ή να παρακολουθείτε με τις ώρες tutorials με eye make up looks. Αρχικά θα πρέπει να έχετε στο νεσεσέρ σας

την κατάλληλη παλέτα σκιών. Από αυτό θα ξεκινήσετε. Μια παλέτα με αποχρώσεις που ταιριάζουν στον τόνο της επιδερμίδας σας αλλά και στο χρώμα των ματιών σας. Στη συνέχεια θα πρέπει να αποκτήσετε ένα καλό μικρό πινέλο. Το σωστό εργαλείο εφαρμογής είναι το μικρό και σημαντικότερο μυστικό των make up artists.

Ακόμη κι αν απλώσετε μία μόνο απόχρωση στο πάνω βλέφαρο θα καταφέρετε να χαρίσετε ένταση. Επίσης με ένα λεπτό πινέλο μπορείτε να κάνετε περίγραμμα στο πάνω ή στο κάτω βλέφαρο και με την πιο ανοιχτή και φωτεινή απόχρωση θα χαρίσετε λάμψη στην εσωτερική γωνία του ματιού.

Εμείς έχουμε για εσάς μια νέα άφιξη που θα σας ενθουσιάσει. Πρόκειται για τη νέα συλλογή Essentials της Bobbi Brown

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bobbi Brown Cosmetics (@bobbibrown) στις 25 Αύγ, 2019 στις 6:00 πμ PDT

Βασισμένες στην πολυετή εμπειρία της Bobbi Brown στο μακιγιάζ των ματιών, οι παλέτες χρησιμοποιούνται τόσο εύκολα και γρήγορα που θα απογειώσουν το μακιγιάζ των ματιών σας στη στιγμή. Η χρωματική τους γκάμα, επιμελημένη από τους έμπειρους makeup artists της Bobbi Brown, δημιουργήθηκε με σκοπό να σας μεταμορφώσει σε πραγματικό καλλιτέχνη του μακιγιάζ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bobbi Brown Cosmetics (@bobbibrown) στις 19 Αύγ, 2019 στις 4:00 πμ PDT

Αυτές οι παλέτες σας επιτρέπουν να εφαρμόσετε τις σκιές εύκολα και να δημιουργήσετε χρωματικά looks που υποδηλώνουν κομψότητα και εκλεπτυσμένη προσέγγιση. Κάθε παλέτα περιλαμβάνει τις αποχρώσεις που θα σας καθοδηγήσουν βήμα-βήμα στο πιο φίνο μακιγιάζ.

Ανακαλύψτε τις  5 διαφορετικές Essential Multicolor Eyeshadow Palettes και δημιουργήστε looks που μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ. Ένα must-have για κάθε νεσεσέρ μακιγιάζ!​

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τις celebrities που δεν άφησαν τον κομμωτή να τους κόψει τα μαλλιά ποτέ!

H Liv Tyler έκανε την ωραιότερη φθινοπωρινή αλλαγή στα μαλλιά της

Keywords
Τυχαία Θέματα