Οι slogan barettes έγιναν trend για έναν πολύ σοβαρό λόγο που πρέπει να μάθετε

Τα αξεσουάρ μαλλιών είναι hugh trend τις τελευταίες σεζόν και όλες μας φορέσαμε ένα. Κάποια από αυτά βέβαια είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό αξεσουάρ και δεν το λέμε εμείς αλλά εκείνοι που τα δημιούργησαν. Μιλάμε για τις μπαρέτες με slogan που είδαμε σε όλες τις πασαρέλες και πολύ μας άρεσαν.

Σύμφωνα με τους ειδικούς δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται. Οι γυναίκες τα τελευταία χρόνια έχουν σταματήσει να επικοινωνούν όπως παλιά και να εκφράζουν τα συναισθήματα τους. Αυτό είναι μια μορφή απομόνωσης η οποία προέρχεται από τις άπειρες

ώρες στο γραφείο, τις δύσκολες διαπροσωπικές σχέσεις αλλά και τις συχνές αλλαγές της οικονομικής και κοινωνικής κατάστασης παγκοσμίως.

Όπως καταλαβαίνετε ένα αξεσουάρ μαλλιών μπορεί να στείλει ένα μήνυμα προσωπικό ή και κοινωνικό.

Μπορεί να εκφράσει τη διάθεση σας, χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σας που δεν μπορείτε να εκφράσετε με λόγια αλλά και τις προθέσεις σας. Μπορείτε να κάνετε μια δήλωση όπως ακριβώς γίνεται για παράδειγμα στο facebook. Με αυτό τον τρόπο βέβαια το κάνετε πιο χαριτωμένα και στολισμένο με πέτρες και πέρλες. Κάνετε “like” ή”delete” σε κάτι με ιδιαίτερο και καινούριο τρόπο. Και παράλληλα στολίζετε τα μαλλιά σας και είστε μέσα στα πράγματα.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justine Marjan (@justinemarjan) στις 12 Μάρ, 2019 στις 2:12 μμ PDT

Μέχρι και τις πολιτικές σας πεποιθήσεις ή τη διαφωνία σας σε κοινωνικές αδικίες μπορείτε να εκφράσετε με το αξεσουάρ σας. Υπάρχουν άπειρα slogan άλλωστε και επιλέγετε εκείνο που σας αντιπροσωπεύει.

Αν θέλετε για παράδειγμα να δείξετε στους άλλους ποιος είναι το αφεντικό επιλέγετε μια μπαρέτα από τη νέα συλλογή της Justine Marjan με τη σωστή λέξη και ξεκινάτε για το γραφείο ή για το ραντεβού σας με τον αγαπημένο σας. Η πρόθεση και η διάθεση σας θα γίνουν σίγουρα αντιληπτές κατευθείαν.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justine Marjan (@justinemarjan) στις 12 Μάρ, 2019 στις 8:06 πμ PDT

Μην ξεχνάτε την Selena Gomez που εμφανίστηκε με μπαρέτα που έγραφε “ugly” μετά την επίθεση που δέχτηκε στα social από τον Stefano Gabbana ο οποίος κάτω από φωτογραφία της Gomez στο Instagram έγραψε “So Ugly”…

Είναι μια νέα εποχή λοιπόν όπου κάθε άποψη εκφράζεται με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο και ειλικρινά δεν ξέρω αν είναι καλύτερος από την άμεση επικοινωνία ή διαφωνία.

Διαβάστε ακόμη:

Τα πιο sexy κουρέματα της Άνοιξης

Δείτε τους ωραιότερους τρόπους να φορέσετε το χρυσό βερνίκι νυχιών

Keywords
Τυχαία Θέματα