Όλα έτοιμα για το YFSF! Ο Τάκης Ζαχαράτος είναι ένα βήμα πριν το μεγάλο «ναι» για την κριτική επιτροπή

To «Your Face Sounds Familiar» πρόκειται να επιστρέψει μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Αντ1, ενώ στην παρουσίαση θα είναι για άλλη μια χρονιά η Μαρία Μπεκατώρου. Το γεγονός επιβεβαίωσε η ίδια μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινάς «Για την παρέα».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Πρω1νού, το πιο οικογενειακό show πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 20 Ιανουαρίου.

Το show θα έχει αέρα ανανέωσης, αφού πρόκειται να δημιουργηθεί

ένα εντυπωσιακό πλατό, ενώ η κριτική επιτροπή θα κλέψει τις εντυπώσεις. Ένας αγαπημένος ηθοποιός είναι ένα βήμα πριν το μεγάλο ναι για να καθίσει στην κριτική επιτροπή του show. Αυτός δεν είναι άλλος από τον μέτρ των μεταμφιέσεων, Τάκη Ζαχαράτο.

Όσον αφορά τους διαγωνιζόμενους, η παραγωγή του show θέλει να δώσει βάση σε ανθρώπους που η δουλειά τους έχει να κάνει με το θέατρο και το τραγούδι. Ώστε να έχουν μια σχέση και επαφή με το αντικείμενο.

Επιπρόσθετα ο παρουσιαστής σχολίασε: «Για την κριτική επιτροπή θα υπάρχει μια κυρία που θα κάνει μεγάλο πάταγο. Δεν θα πιστεύουν από τα άλλα κανάλια ότι θα βγει στον αέρα του Αντ1, αυτή η κυρία».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Η ανακοίνωση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τις μεταγραφές στο όμιλο του Ant1! Τι ανέφερε για τους παρουσιαστές;

Keywords
Τυχαία Θέματα