Όλα όσα πρέπει να υπάρχουν στο βραδινό σας clutch

Τα parties έχουν ήδη ξεκινήσει κι εσείς έχετε προετοιμαστεί κατάλληλα. Ξέρετε ήδη τι θα φορέσετε και πως θα είναι το μακιγιάζ και το χτένισμα σας. Είμαι σίγουρη ότι θα ακολουθήσετε τις τάσεις και θα είστε εντυπωσιακές.

Έχετε κάνει όλα όσα έχουμε συμφωνήσει. Μάσκες ανανέωσης και λάμψης, απολέπιση προσώπου και σώματος, το σωστό manicure και pedicure αν έχετε σκοπό να φορέσετε mules ή πέδιλα (για όλα σας έχω ικανές) και φυσικά έχετε καταλήξει στο αγαπημένο σας άρωμα.

Επίσης έχετε δει τα tutorials για το σωστό cat

eye ή smoky eye look και έχετε προμηθευτεί με κορδέλες, φιόγκους και αξεσουάρ.

Επειδή όμως τα parties κρατούν μέχρι το πρωί πρέπει στο βραδινό σας clutch να υπάρχουν τα προϊόντα “πρώτης βοήθειας”. Που σημαίνει εκείνα που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε λαμπερή και τέλεια καθ’όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Κονσίλερ: Πρέπει να καλύψετε τυχόν ατέλειες και να χαρίσετε λάμψη στην επιδερμίδα σας κάπου εκεί γύρω στις 4.00. Ειδικά αν χορεύετε όλη νύχτα. Το καταλληλότερο είναι το YSL Touche Eclat αφού λειτουργεί και ως highlighter. Το απλώνεται σε ζυγωματικά, μάτια και στη γέφυρα της μύτης.

Solid Perfume: Αν μη τι άλλο θα πρέπει να ανανεώσετε το άρωμα σας στα μέσα της βραδιάς. Κι επειδή όσο μικρή κι αν είναι η συσκευασία του δεν χωράει στο clutch η καλύτερη λύση είναι το solid perfume. Απλώνεται ελάχιστη ποσότητα σε λαιμό, ντεκολτέ και καρπούς και να είστε σίγουρη ότι θα σας ρωτήσουν γι’ αυτό. To Τom Ford Black Orchid Solid Perfume είναι τέλειο..

Κραγιόν: Το αυτονόητο. Δεν πάτε ποτέ πουθενά χωρίς το κραγιόν σας. Ακόμα κι αν έχετε επιλέξει ματ και σταθερό καλού κακού να το έχετε μαζί σας. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χρειαστεί να το ανανεώσετε. Αν επιλέξετε λιπ γκλος δεν το συζητώ. Πρέπει να παραμείνει μέσα στο clutch καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών. To Fenty Beauty Mattemoiselle Plush Matte Lipstick, Madamn έχει την τέλεια απόχρωση και υφή.

Διαβάστε ακόμη:

Είναι Χριστούγεννα η θερμοκρασία θα πέσει και η επιδερμίδα πρέπει να λάμπει! Δείτε τον τρόπο που θα το πετύχετε

Απόψε το βράδυ θα κοιμηθείτε με τη μάσκα σας

Keywords
Τυχαία Θέματα