Όλγα Φαρμάκη: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει!

Η  Όλγα Φαρμάκη και ο σύντροφός της, Σταύρος Μαντόπουλος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά!

Η χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή μέσω μιας τρυφερής ανάρτησης που έκανε η fashion blogger στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία κρατάει στο χέρι της το υπερηχογράφημα που δείχνει το μωράκι τους, ενώ ο σύντροφός της την έχει στην αγκαλιά του και φορά ένα καπέλο που γράφει “Dad”.

Δείτε ΕΔΩ τη φωτογραφία.

Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης (15/9) η Όλγα Φαρμάκη μίλησε τηλεφωνικώς στο “Πρω1νό” και για πρώτη φορά αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της. Η fashion blogger αποκάλυψε ότι διανύει τον πέμπτο μήνα και τόνισε πως αποφάσισε να ανακοινώσει το χαρμόσυνο νέο, καθώς ξεκίνησε να φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε πως έχει μια εύκολη εγκυμοσύνη και ανέφερε πως μέχρι στιγμής δεν έχει… λιγούρες!

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα.

Η Όλγα Φαρμάκη λίγο πριν γεννήσει διοργάνωσε ένα baby shower, υποδέχοντας στο σπίτι της μερικές καλές της φίλες.

Ανάμεσα σε αυτές βρισκόταν και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το baby shower και αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει η πολύ καλή της φίλη.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε πως η Όλγα Φαρμάκη περιμένει κοριτσάκι. «Baby shower. Με το καλό @olgafarmaki να υποδεχτούμε το κοριτσάκι μας», έγραψε χαρακτηρηστικά στην λεζάντα της δημοσίευσής της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δείτε παρακάτω την σχετική της ανάρτηση:

View this post on Instagram

A post shared by Evridiki Valavani (@evridiki_valavani)

Διαβάστε περισσότερα:

Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της τον λόγο που δεν έκανε παιδί

Αντίνοος Αλμπάνης: «Ανησυχώ για τους δικούς μου και την υγεία μου»

My Style Rocks: Η Αρετή Λις είναι η μεγάλη νικήτρια!

Keywords
Τυχαία Θέματα