Όλγα Φαρμάκη: ”Αισθανόμουν σαν να την εγκαταλείπω…”

H Όλγα Φαρμάκη λίγο μετά την οικειοθελή αποχώρησή της παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο People και μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor.

Η παίκτρια των Διάσημων αποκάλυψε ότι ο άνθρωπος που στεναχωρήθηκε περισσότερο με την απόφασή της ήταν η Κατερίνα Δαλάκα δεδομένου ότι είχαν έρθει πολύ κοντά: «Όλη η ομάδα μου συγκινήθηκε, αλλά φεύγοντας κι εγώ σκεφτόμουν την Κατερίνα. Ειδικά το τελευταίο διάστημα ήμασταν πάρα πολύ κοντά. Αισθανόμουν σαν να την εγκαταλείπω».

Τέλος αναφερόμενη σε αυτά που κέρδισε από την τρίμηνη παραμονή της στο Survivor είπε: «Ήταν ένα φανταστικό ταξίδι που δεν το μετανιώνω σε καμία περίπτωση. Γυρνώντας πίσω, συνειδητοποιώ πως η συμμετοχή μου στο Survivor μου έχει χαρίσει απίστευτες στιγμές, γιατί κατάφερα να ξεπεράσω τις αντοχές και τα όριά μου. Εκεί που έπεφτα, τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά, εκεί σηκωνόμουν. Κατάλαβα πως ο άνθρωπος έχει δυνάμεις που δεν τις γνωρίζει καν. Το Survivor μου χάρισε φίλους και έζησα στιγμές που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Με τα παιδιά φτάσαμε στο σημείο να μιλάμε με τα μάτια, κάτι που μπορείς να μην το καταφέρεις με ανθρώπους που γνωρίζεις πολλά χρόνια. Επιπλέον, επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εισέπραξα και την αγάπη του κόσμου. Όλα αυτά μαζί ήταν τα δώρα που μου έδωσε η συμμετοχή μου εκεί».

Διαβάστε ακόμα:

Η Ελένη Μενεγάκη εξομολογείται: ”Είχα κόψει γραμμάτια σε όποιον μιλά ελληνικά…”

Keywords
Τυχαία Θέματα