Όλη η αλήθεια για τη φάρσα γύρω από τις αλλαγές στο Instagram που έγινε viral!

Τις τελευταίες ώρες μια ανάρτηση κάνει το γύρω του instagram με πολλούς celebrities να “την έχουν πατήσει” και να την αναδημοσιεύουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς. Πρόκειται για μια εικόνα, η οποία ουσιαστικά προειδοποιεί τους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης για μια αλλαγή που είναι κατά τους. Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως το Instagram εφαρμόζει νέους κανόνες και πως θα έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει – εναντίον

τους – τις φωτογραφίες, τα μηνύματα και τα posts των χρηστών ακόμη και σε δικαστικές υποθέσεις και πως όλα θα είναι πια δημόσια.

Μάλιστα, τονίζεται πως για να μην δοθεί στο Instagram αυτό το δικαίωμα, θα πρέπει να αναδημοσιευτεί η εν λόγω εικόνα!

Πρόκειται ουσιαστικά για μια φάρσα από εκείνες που εδώ και χρόνια κατακλύζουν τα social media. Μάλιστα κατά τον ίδιο τρόπο που διακινείται αυτή η ψεύτικη προειδοποίηση, το CNN απάντησε με μια φωτογραφία κειμένου που διαψεύδει αυτές τις περιβόητες αλλαγές του instagram.

“Μια εικόνα στο Instagram, φωτογραφία κειμένου όπως αυτή εδώ, ισχυρίζεται πως το instagram σχεδιάζει να λανσάρει αλλαγές στην πολιτική ασφαλείας και να επιτρέπει σε παλιά μηνύματα και ιδιωτικές φωτογραφίες να χρησιμοποιούνται στο δικαστήριο εναντίον των χρηστών. “Αν βλέπετε μια φωτογραφία που αναφέρει ότι το Instagram σχεδιάζει να αλλάξει τους κανόνες του αύριο, δεν είναι αλήθεια”, έγραψε Adam Moriseri, υπεύθυνος του instagram. Είναι παρόμοια φάρσα με αυτή που πολλές φορές έχει κάνει το γύρω του Facebook. Αλλά τα χρόνια που κυκλοφορεί δεν σταμάτησαν τους χρήστες του Instagram, celebrities, ακόμα και τον Γραμματέα Ενέργειας των ΗΠΑ Rick Perry από τη διακίνηση της”, ανέφερε το CNN στο κείμενο του παρακινώντας τους χρήστες να διακινήσουν αυτή την κατάρριψη της φάρσας.

View this post on Instagram

A copy-and-paste Instagram hoax, which falsely stated that the company was changing its privacy policy to let old messages and private photos be used in court cases against its users, spread far and wide on Tuesday. “If you’re seeing a meme claiming that Instagram is changing its rules tomorrow, it’s not true,” Adam Mosseri, chief of the Facebook-owned platform, posted on his Instagram story. For more, follow @cnnbusiness.

A post shared by CNN (@cnn) on Aug 21, 2019 at 7:38am PDT

Διαβάστε ακόμα:

Επανασύνδεση για ζευγάρι της showbiz! Ξανά μαζί λίγους μήνες μετά το χωρισμό!

Δύσκολες ώρες για τη Νεσχάν Μουλαζίμ λίγο πριν το γάμο της στην Κρήτη

GNTM: Το εντυπωσιακό τρέιλερ για τη νέα σεζόν μόλις κυκλοφόρησε!

Keywords
Τυχαία Θέματα