Όλη η αλήθεια για το νυφικό της Τζένης Μπαλατσινού!

Λίγες ημέρες πριν πέσαμε όλοι μας από τα σύννεφα με την αποκάλυψη του γάμου της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια, οι οποίοι κατάφεραν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το χαρμόσυνο γεγονός ανακοινώθηκεστο Πρω1νό, μετά τη δημοσίευση της αναγγελίας του γάμου τους στην “Καθημερινή”. Η Τζένη Μπαλατσινού σε δηλώσεις της on camera αποκάλυψε πως δεν έχει αρχίσει ακόμη τις προετοιμασίες του γάμου τους!

Συγκεκριμένα, ανέφερε: “Σας ευχαριστώ πολύ

για τις ευχές. Όλα θα πάνε κατ’ ευχήν. Είναι σημαντικό, όσο μπορούμε, τα πράγματα που αγαπάμε να τα επικοινωνούμε με τον τρόπο που εμείς κρίνουμε σωστό. Είναι πολύ γλυκό να έχεις μια ωραία σχέση με τα παιδιά σου και να συζητάς τα πάντα με ειλικρίνεια και σεβασμό. Δεν έχω βρει ούτε μαλλιά, ούτε μακιγιάζ, ούτε νυφικό για τον γάμο. Θα δούμε αν θα με πάει ο γιος μου στην εκκλησία. Στην αρχή φάνταζε δύσκολο να κρατήσουμε κρυφό τον γάμο, αλλά τελικά έχουμε πολύ καλούς φίλους. Έχουμε επιλέξει κουμπάρους”!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει τον Ιούνιο σε αθηναϊκή ενορία, στον Ι.Ν. Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό, στην εκκλησία όπου οι δυο τους πηγαίνουν για να προσευχηθούν.

Σήμερα, τον γύρο του διαδικτύου έκανε δημοσίευμα της Espresso στο οποίο αναφερόταν πως το νυφικό της Τζένης Μπαλατσινού θα σχεδιάσουν οι Deux Hommes, Δημήτρης Αλεξάκης και Γρηγόρης Τριανταφύλλου, οι οποίοι είναι και φίλοι της. Παρόλα αυτά κάτι τέτοιο δεν ισχύει! Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες η παρουσιάστρια βρέθηκε στο atelier τους για το Hautes Grecians που θα γίνει τον Ιούνιο και θα συμμετέχουν ως σχεδιαστές και όχι για να συζητήσει για το νυφικό της.

Διαβάστε ακόμη:

Πάνος Βλάχος: Το τρολάρισμα στον Ντάνο και η απίστευτη επίθεση που δέχτηκε στα social media!

Σίσσυ Χρηστίδου-Θοδωρής Μαραντίνης: Χωρίζουν μετά από 9 χρόνια γάμου

Άγγελος Λάτσιος: Η τρυφερή φωτογραφία του με την αδελφή του Μαρίνα και το μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη!

Keywords
Τυχαία Θέματα