Οξάνα Αποστολίδη: Η απίστευτη μεταμόρφωσή της στο Πρω1νό με τις θεραπείες των Figura!

H στήλη της μεταμόρφωσης στο Πρω1νό είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις πιο αγαπημένες όλων σας. Σκοπός της είναι να βοηθήσει τις γυναίκες να αλλάξουν την εμφάνισή τους με τον πιο εύκολο τρόπο. Την καθιερωμένη ημέρα της, την Παρασκευή, είδαμε μια ακόμα αλλαγή που ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή!

Συγκεκριμένα η τηλεθεάτρια Κα. Οξάνα Αποστολίδη, απευθύνθηκε στη Φαίη μας και την ομάδα της θέλοντας να ανανεωθεί, να βρει και πάλι τον εαυτό της και να διορθώσει κάποια πράγματα που την ενοχλούσαν. Και φυσικά για ακόμα μια φορά όλοι έδωσαν τον καλύτερό

τους εαυτό.

Πώς όμως έφτασε σε αυτό το αποτέλεσμα; Έχουμε όλες τις πληροφορίες για την καινούργια της εικόνα. Πολύτιμος σύμμαχός της ήταν τα Figura και οι δυο θεραπείες του η Fractional και η Mag Le Mieux. Ας τις δούμε αναλυτικά.

Fractional: Πρόκειται για μια θεραπεία σύσφιγξης προσώπου και σώματος που αποστολή της είναι να διορθώνει άμεσα την χαλάρωση στα επίμαχα σημεία.

Αναλυτικά επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος και ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου. Αποτέλεσμα ένα ελαστικό, νεανικό, λαμπερό δέρμα χωρίς σημάδια χαλάρωσης λόγω απώλειας βάρους ή εγκυμοσύνης. Και το πιο σημαντικό; Η εμφάνιση συνεχίζει να βελτιώνεται για 3 μήνες μετά την τελευταία θεραπεία και τα αποτελέσματα διαρκούν μέχρι και 3 χρόνια.

Οι περιοχές που επωφελούνται περισσότερο είναι οι παρακάτω: Ο λαιμός, το περίγραμμα του προσώπου, τα βλέφαρα και η περιοφθαλμική περιοχή, το ντεκολτέ, η κοιλιά, το εσωτερικό των μηρών και οι βραχίονες.

Mag Le Mieux: Η θεραπεία αυτή αντιμετωπίζει τις ρυτίδες, ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου, ενυδατώνει, βελτιώνει το περίγραμμα και τη σφριγηλότατα του προσώπου.

Το αποτέλεσμα αυτό οφείλεται στις βιολογικές δράσεις που εξαφανίζουν τις ρυτίδες στη ρινοπαρειακή και ρινοχειλική περιοχή και χαρίζουν ένα νεανικό πρόσωπο και στο υαλουρονικό οξύ μεγάλου μοριακού βάρους που εγχύνεται στις βαθύτερες ρυτίδες και τις γεμίζει, προσδίδοντας όγκο, ενυδατώνοντας και αναπληρώνοντας τη φυσική φθορά του χρόνου.

Η διάρκειά της είναι 75’ και το αποτέλεσμα της είναι ένα νεανικό και σφριγηλό πρόσωπο. Η θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες αισθητικής προσώπου για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την εντυπωσιακή μεταμόρφωση της τηλεθεάτριας και ακούστε όλα όσα είπε ο Δημοσθένης Βαρσάμης, Διευθύνων Σύμβουλος Figura:

Για πληροφορίες καλέστε: Σύνταγμα, 210 3232325, Πεδίο Άρεως, 210 8228222, Θεσσαλονίκη, 23102 42429, Σέρρες 23210 63800

Και κάντε κλικ στο: www.figurabody.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα