Παίκτης του περσινού Master Chef αποκαλύπτει: «Δέχτηκα πολλές τηλεοπτικές προτάσεις για πάνελ»

O περσινός παίκτης του Master Chef, Tζώρτζης Παπανικολάου, μίλησε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και αναφέρθηκε και στο φετινό Master Chef.

O ίδιος είπε για το περσινό Master Chef:

«Από κάποιο σημείο και μετά φαινόταν ότι η νίκη θα πήγαινε κάπου, κακά τα ψέματα αλλά αυτό που είχα

βάλει σαν στόχο ήταν να είμαι στη δεκάδα».

Για τους λόγους που δεν πήγε στην εβδομάδα Silver Award:

«Δεν με κάλεσαν από την παραγωγή να μπω στο παιχνίδι αυτή την εβδομάδα, Δεν θα πήγαινα για βοηθός των φετινών παικτών στο Master Chef και να με καλούσαν. Οι παίκτες φέτος είναι χαμηλότερου επιπέδου από εμάς».

Ποιους παίκτες έχει ξεχωρίσει: «Μαγειρικά ξεχωρίζει ο Πάνος, ο Παντελής έχει ευχέρεια λόγου… Η έπαρση της Σπυριδούλας δεν είναι καλή, βγαίνοντας θα καταλάβει πολλά».

Τέλος, ο Τζώρτζης είπε: «Δέχτηκα πολλές τηλεοπτικές προτάσεις για πάνελ».

Δες το σχετικό βίντεο!

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του πως δεν του άρεσε η διάκριση που γινόταν σε κάποιους παίκτες μέσα στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα είχε πει σε συνέντευξή του στο ΑΡΤ 90,6 FM.

«Θα το πω μόνο σε εσένα και δεν το έχω ξανά πει ούτε έχει ειπωθεί. Μπαίνοντας στο παιχνίδι υπήρχαν κάποιοι κανονισμοί. Δηλαδή το ότι αν πέσει ένα πιάτο ενός παίχτη και σπάσει δεν ξανά γίνεται το γύρισμα. Σε έναν παίχτη η παραγωγή το άφησε αυτό και ξανά μαγείρεψε. Του έπεσε το πιάτο 5 λεπτά πριν τελειώσει το πιάτο. Η παραγωγή το έκοψε στο μοντάζ και συνέχισε να μαγειρεύει ξανά και εμείς περιμέναμε. Κανείς δεν το είδε ποτέ αυτό από τους τηλεθεατές. Υπήρχε προστασία σε κάποιους παίχτες στο παιχνίδι. Είναι άδικο! Ήταν από τους φιναλίστ ο συγκεκριμένος παίχτης, ίσως και ο νικητής. Εντάξει έχω κατηγορηθεί ότι μιλάω, δεν θέλω να πω το όνομα, αλλά ο κόσμος καταλαβαίνει. Αν πηγαίναμε με τους κανόνες θα είχε αποχωρήσει ο συγκεκριμένος παίχτης από την αρχή του παιχνιδιού».

Διαβάστε ακόμα: Θα πάθεις πλάκα με τα νούμερα τηλεθέασης του Master Chef

Θα πάθεις πλάκα με το πόσο μεγάλωσε ο γιος της Σταματίνας Τσιμτσιλή (φωτό)

Η Ελένη Ράντου αποκαλύπτει πώς ακριβώς τη φλέρταρε και την κέρδισε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Keywords
Τυχαία Θέματα