Παίκτρια του My Style Rocks αποκαλύπτει: «Μου είπε να κατεβάσω το παντελόνι μου»

Πριν λίγες ημέρες, η πρώην παίκτρια του My style rocks, Τζίνα Δημητρακοπούλου είχε μιλήσει ανοιχτά μέσω του καναλιού της στο Youtube για το γεγονός ότι δεν μπορεί να αποκτήσει παιδιά. Η Τζίνα Δημητρακοπούλου ανέφερε τότε πως πριν από περίπου δέκα χρόνια αναγκάστηκε να κάνει ένα χειρουργείο στις ωοθήκες καθώς είχαν αναπτυχθεί κάποιες κύστες. “Μετά το χειρουργείο άρχισε να πειράζεται ο κύκλος μου, μέχρι που φτάσαμε πριν από 4 χρόνια να έχουν συρρικνωθεί οι ωοθήκες μου,

να μην έχω κύκλο και να έχω περάσει σε φάση κλιμακτηρίου” εξομολογήθηκε η ίδια ανάμεσα σε άλλα, αναπτύσσοντας τη δική της στάση απέναντι στην “αδιακρισία” που μπορεί καθεμιά από τις γυναίκες να δεχτεί αναφορικά με το θέμα της απόκτησης παιδιού.

Η πρώην παίκτρια του My style rocks μίλησε για αυτό στην Μαίρη Αρώνη και στο Πρω1νό και αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που είχε συμβεί την περίοδο που συμμετείχε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα. “Θα το ξανάκανα το My style rocks. Υπήρχαν κορίτσια που είχαν στυλίστες. Υπήρχαν πράγματα που δεν βλέπατε. Όταν ετοιμάζονται 10-12 κορίτσια σε ένα δωμάτιο μπορείς να τσακωθείς για την κομμώτρια, για τη makeup artist, για τη βαθμολογία. Δεν είδατε σίγουρα πράγματα που κόπηκαν. Κάποιος από τους κριτές μου είπε… φορούσα εγώ μια φούστα και από κάτω ένα παντελόνι και μου είπε να κατεβάσω το παντελόνι μου. Εγώ προσβλήθηκα, είπα ότι δεν θέλω να κατεβάσω το παντελόνι μου, ήρθαμε στα λόγια. Μου είπε ότι είμαι απότομη και του εξήγησα ότι είμαι απότομη γιατί δεν θέλω να κατεβάσω το παντελόνι μου, σας το εξήγησα μια φορά και δεν θέλω να μου το πείτε 5 φορές”, ανέφερε η Τζίνα Δημητρακοπούλου.

Διαβάστε ακόμα: Bradley Cooper -Irina Shayk: Χώρισαν μετά από 4 χρόνια σχέσης!

Βάνα Μπάρμπα: Όσα αποκάλυψε για Τζώρτζογλου – Μαριόλα λίγο πριν τους παντρέψει!

Ο Ντίνος Καρύδης περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που πέρασε: “Δεν ήθελα να είμαι άρρωστος…”

Keywords
Τυχαία Θέματα