Παντρεύεσαι ή θες να βαπτίσεις το παιδάκι σου; Άφησέ τα όλα στο Politia Tennis Club!

Ο γάμος και η βάπτιση είναι χωρίς καμία αμφιβολία δυο από τις ωραιότερες στιγμές στη ζωή κάθε γυναίκας και μητέρας. Για να γίνουν όμως με ονειρεμένο και αξέχαστο τρόπο σου προτείνουμε να μην χάσεις πολύτιμο χρόνο και ενέργεια, φροντίζοντας όλες τις λεπτομέρειες, αλλά να τα αφήσεις όλα στο Politia Tennis Club που αποτελεί αδιαμφισβήτητα την πιο εντυπωσιακή διεύθυνση για την πρόσκλησή σου!

Όλα αρχίζουν στην γραφική πετρόχτιστη Εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης και Αγίας Ειρήνης που βρίσκεται μέσα στο Club

σε ένα υπέροχο καταπράσινο φυσικό περιβάλλον. Εκεί μπορεί να τελεστεί το μυστήριο του γάμου ή της βάπτισης με απόλυτη ιδιωτικότητα και κατάνυξη.

Στις μοναδικές εγκαταστάσεις του Club μπορεί να φιλοξενηθεί η δεξίωση σας, η οποία μετατρέπεται σε ένα αξέχαστο πάρτυ χωρίς ώρα λήξης. Η οικογένεια του Politia Tennis Club, με 35 χρόνια εμπειρία στο χώρο των κοινωνικών εκδηλώσεων υπογράφει ένα αποτέλεσμα λαμπερό και αψεγάδιαστο.

Το γευστικό και ομολογουμένως πολύ προσεγμένο menu δημιουργούν οι chef του Politia Tennis Club στην κουζίνα του Club.

Κάτι ακόμα πολύ ενδιαφέρον που θα βρείτε ΜΟΝΟ στο Politia Tennis Club είναι το μαγικό Wedding Market του που κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα. Αναλαμβάνει τη διοργάνωση της εκδήλωσής σας σχεδιάζοντας για εσάς τα πάντα, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Στο Wedding Market του Politia Tennis Club θα βρείτε μοναδικά προσκλητήρια, υπέροχες μπομπονιέρες, χειροποίητα στέφανα, εντυπωσιακές ανθοδεσίες και διακόσμηση σύμφωνη με τις νέες τάσεις του εξωτερικού, φωτογραφική κάλυψη και ό, τι άλλο χρειάζεστε για τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις της ζωής σας.


Υπεύθυνη Κοινωνικών Εκδηλώσεων Politia Tennis Club: Μαριέττα Δροσοπούλου

Politia Tennis Club: Αριστοτέλους 18 Πολιτεία, Τηλ. Επικοινωνίας 2106200003, www.politiatennisclub.gr

INSTAGRAM P.T.C.: https://www.instagram.com/explore/locations/13602023/politia-tennis-club/

FACEBOOK P.T.C.: https://www.facebook.com/politiatennisclub

FACEBOOK WEDDING MARKET: https://www.facebook.com/weddingmarketptc

COFFEE HOUSE: https://www.facebook.com/pages/The-Politia-Tennis-Club-Coffee-House/1571703273041579

Δείτε ένα τέλειο βίντεο με γάμο στο Politia Tennis Club:

Ρίξτε μια ματιά στην εμπειρία της Ελισάβετ από το γάμο της στο Politia Tennis Club:

Κάντε κλικ στο βίντεο που ακολουθεί από μια τέλεια βάφτιση:

Keywords
Τυχαία Θέματα