Παραδίδει μαθήματα ζωής νεαρή αστυνομικός! Θήλασε υποσιτισμένο μωράκι εν ώρα υπηρεσίας

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε τα τελευταία εικοσιτετράωρα η φωτογραφία μιας αστυνομικού, η οποία θηλάζει ένα μωράκι κατά την διάρκεια της υπηρεσίας της σε νοσοκομείο και παραδίδει μαθήματα ζωής.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης, το περιστατικό έγινε πριν από λίγες μέρες σε νοσοκομείο παίδων στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Εκεί δούλευε στο τμήμα ασφαλείας η αστυνομικός Celeste Jaqueline Ayala, η οποία μόλις είδε το βρέφος να φτάνει στο νοσοκομείο κλαίγοντας, ζήτησε από τους γιατρούς να το πάρει στην αγκαλιά της και να το ταΐσει, αφού φαινόταν πεινασμένο. Μάλιστα, σύμφωνα

με πληροφορίες, το προσωπικό του νοσοκομείου είχε μεγάλο φόρτο εργασίας και δεν μπορούσε να το φροντίσει.

«Έγινα μητέρα πρόσφατα και κατάλαβα ότι ήταν πεινασμένο, γιατί έβαζε το χέρι του στο στόμα του. Γι’ αυτό ζήτησα να το πάρω στην αγκαλιά μου και να το θηλάσω. Ήταν μια θλιβερή στιγμή, ράγιζε η καρδιά μου να το βλέπω έτσι. Η κοινωνία πρέπει να είναι ευαίσθητη για ζητήματα που αφορούν παιδιά, δεν μπορεί να αφήνει να συμβαίνουν» δήλωσε η Ayala, μετά το περιστατικό.

Την εν λόγω φωτογραφία δημοσίευσε στο Facebook συνάδελφος της αστυνομικού και μέσα σε λίγους ώρες έγινε viral.

«Θέλω να δημοσιοποιήσω αυτή τη μεγάλη κίνηση αγάπης που έκανες σήμερα γι’ αυτό το μικρό μωρό που δεν γνωρίζεις αλλά για το οποίο δεν δίστασες να ενεργήσεις σαν μητέρα. Δεν σε ένοιαξε αν ήταν βρώμικο, όπως έλεγε το προσωπικό του νοσοκομείου. Καλή δουλειά συνάδελφε», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το CNN, η Celeste Jaqueline Ayala λόγω της κίνησης της αυτής πήρε προαγωγή και από αστυφύλακας έγινε αρχιφύλακας.

Δείτε ακόμη: Η Νατάσα Καλογρίδη αποκάλυψε αν ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος της μιλάει για τη Ζωή Λάσκαρη

Keywords
Τυχαία Θέματα