Πασίγνωστος τραγουδιστής έγινε για τρίτη φορά μπαμπάς-Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει πασίγνωστος τραγουδιστής, καθώς έγινε πατέρας για τρίτη φορά! Αναφερόμαστε στον Robbie Williams, ο οποίος περνάει τις πρώτες ώρες με το νέο μέλος της οικογένειας του.

Η σύζυγος του τραγουδιστή, Ayda Field, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η μπέμπα θα πάρει το όνομα Colette (Coco), Josephine Williams και το χαρμόσυνο γεγονός ανακοινώθηκε μέσω των social media. Συγκεκριμένα, η ευτυχισμένη μανούλα,

δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τα χέρια των παιδιών και του τραγουδιστή.

Στη λεζάντα της εικόνας, έγραψε μη μπορώντας να κρύψει την χαρά της: «Είχαμε κρυμμένο ένα μυστικό. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι αποκτήσαμε ένα κοριτσάκι, την Colette (Coco), Josephine Williams. Ηταν ένα μακρύ και πολύ δύσκολο ταξίδι μέχρι να φτάσουμε εδώ που είμαστε σήμερα, γι’ αυτό και επιλέξαμε να μην πούμε κάτι.

Η οικογένεια έρχεται σε όλες τις μορφές και αυτή η μικρή κυρία, που είναι βιολογικά δική μας, ήρθε στον κόσμο από μια απίστευτη παρένθετη μητέρα, στην οποία θα είμαστε αιώνια ευγνώμονες. Πετάμε στο φεγγάρι από τη χαρά μας, έχοντας αυτό το πανέμορφο μωρό στη ζωή μας. Νιώθουμε ευλογημένοι που ζούμε σ΄ένα κόσμο που μπορεί κανείς να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά του. Όπως και με τον Teddy και τον Charlie έτσι και τώρα σας ζητούμε να σεβαστείτε την προσωπική μας ζωή και να μας επιτρέψετε να μεγαλώσουμε τη νέα μας ομάδα των 5! #TeamWilliams»!

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία:


View this post on Instagram

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on Sep 6, 2018 at 11:46pm PDT

Διαβάστε ακόμη:

Το ερωτικό μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου στον νέο της σύντροφο, Νάσο!

Keywords
Τυχαία Θέματα