Περιποιηθείτε τα φρύδια σας σαν expert μέσα σε λίγα λεπτά (video)

Τα φρύδια είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία του προσώπου. Σας έχουμε πει σχεδόν όλα τα μυστικά των brow experts αφού γνωρίζουμε πως θέλετε να τα περιποιείστε μόνες στο σπίτι. Και εμείς είμαστε πολύ υπερήφανες για εσάς γιατί βλέπουμε πως τα καταφέρνετε τέλεια.

Αν πάλι είναι η πρώτη φορά που θα επιχειρήσετε να βγάλετε ή να “καθαρίσετε” τα φρύδια σας μόνες σας, θα θέλαμε να προσέξετε και να ακολουθήσετε κατά γράμμα όλα όσα θα σας πούμε.

Ποτέ, μα ποτέ δεν προσπαθείτε να κάνετε δραματική αλλαγή στο σχήμα. Και κυρίως μην

σας περάσει καν από το μυαλό να τα κάνετε λεπτά. Είναι  ξεπερασμένο το σχήμα αυτό και δεν ταιριάζει σχεδόν σε καμία γυναίκα.

Εκείνο που πρέπει να κάνετε είναι να αφαιρέσετε τις μικρές τρίχες και να κόψετε εκείνες που προεξέχουν. Επίσης, καλό είναι να μην προσπαθήσετε να κάνετε αποτρίχωση στα φρύδια με κερί ή με κλωστή, ειδικά αν δεν το έχετε κάνει ποτέ ξανά. Το πιθανότερο είναι να βρεθείτε προ εκπλήξεως. Κακής.

Αυτό που θέλουμε από εσάς είναι να πάρετε το τσιμπιδάκι, ένα βουρτσάκι για να τα χτενίσετε και ένα μικρό ψαλίδι κοντά σας και να δείτε το video που ακολουθεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beauty Hacks (@beautyhacks) στις 26 Ιούλ, 2020 στις 12:01 μμ PDT

Τι λέτε κορίτσια; Θα αρχίσετε πια να περιποιείστε μόνες σας τα φρύδια; Εμείς πάντως φροντίζουμε μόνες μας να τα καθαρίζουμε και να επισκεπτόμαστε την ειδικό όταν θέλουμε να μας φτιάξει το σχήμα.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας:

Την προσοχή σας παρακαλώ: Δείτε τα σημεία που ξεχνάτε να απλώσετε αντηλιακό!

Εδώ θα βρείτε τα πιο χαρούμενα και χρωματιστά nail looks του Καλοκαιριού!

Keywords
Τυχαία Θέματα