Πινέλα μακιγιάζ: Ο σωστός καθαρισμός σύμφωνα με τους make up artists

Τα πινέλα του μακιγιάζ είναι πολύ σημαντικό εργαλείο. Οι ειδικοί μάλιστα λένε ότι αν δεν έχετε τα σωστά όσο καλά κι αν είναι τα προϊόντα καλή δουλειά δεν θα κάνετε. Επίσης επιμένουν ότι τα πινέλα σας πρέπει να είναι πεντακάθαρα και τοποθετημένα σε σημείο που δεν μαζεύει σκόνη. Αρκετά υπολείμματα μαζεύονται στις τρίχες τους. Το καλύτερο βέβαια είναι να τα έχετε κλεισμένα σε μία θήκη όπως ακριβώς κάνουν και οι ειδικοί. Αλλά δεν έχουμε τέτοιες απαιτήσεις από εσάς αφού καταλαβαίνουμε ότι το budget όσο αφορά

το μακιγιάζ σας είναι περιορισμένο.

Αυτό λοιπόν που μπορείτε να κάνετε χωρίς να ξοδευτείτε είναι να κρατάτε τα πινέλα σας καθαρά. Οι ειδικοί λοιπόν σας αποκαλύπτουν τον τρόπο αλλά και τη συχνότητα που πρέπει να καθαρίζετε τα πινέλα σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BeverlyHills.Makeup (@beverlyhills.makeup) στις 9 Μάι, 2019 στις 10:06 μμ PDT

Πρέπει να τα καθαρίζετε κάθε εβδομάδα: Πρέπει να γνωρίζετε ότι εκτός από τα υπολείμματα των προϊόντων μακιγιάζ τα πινέλα απορροφούν και τη λιπαρότητα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τα πλένετε σχολαστικά. Εκείνα που χρησιμοποιείτε για να απλώνετε φον ντε τεν και πούδρα πρέπει να τα καθαρίζετε κάθε εβδομάδα. Αν και οι ειδικοί λένε ότι το ιδανικότερο θα ήταν μετά από κάθε χρήση αλλά ας μην είμαστε τόσο σχολαστικές. Είναι κάτι όμως που πρέπει να κάνετε αναγκαστικά με τα πινέλα που εφαρμόζετε τις σκιές ματιών ειδικά αν χρησιμοποιείτε διαφορετικές αποχρώσεις κάθε φορά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brandy (@brandywrightbeauty) στις 9 Απρ, 2019 στις 7:39 μμ PDT

Ποιο προϊόν καθαρισμού είναι το πλέον κατάλληλο: Όσο περίεργο κι αν σας φανεί το προϊόν που πλένετε τα πιάτα είναι ότι καλύτερο. Απομακρύνει τα πάντα εύκολα και απόλυτα. Μέσα σε ένα μικρό μπολ βάλτε ζεστό νερό και ελάχιστη ποσότητα καθαριστικό. Τοποθετήστε τα πινέλα σας. Δεν υπάρχει λόγος να τα τρίψετε, θα δείτε ότι όλα τα υπολείμματα καθώς και η λιπαρότητα θα απομακρυνθούν ως δια μαγείας. Τα ξεπλένετε καλά και τα τοποθετείτε μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων. Είναι ένας τρόπος να εξαφανίσετε βακτήρια!

Όσο αφορά τα beautyblenders καλό είναι να τα καθαρίζετε με το ειδικό προϊόν που θα βρείτε στα καταστήματα καλλυντικών ή με το προϊόν που χρησιμοποιείτε για το πρόσωπο σας.

Διαβάστε ακόμη:

Confetti Nails: Το trend που θα δείτε παντού το Καλοκαίρι!

H Kendall Jenner αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα της Kylie και της Kim δημιουργώντας τη δική της σειρά ομορφιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα