Πώς θα καταφέρεις να κάνεις έναν Ταύρο τρισευτυχισμένο μέσα από μια σχέση;

Οι Ταύροι είναι πολύ δυναμικά ζώδια που συνήθως δεν δείχνουν εύκολα τι πραγματικά θέλουν σε μια ερωτική σχέση. Για να ανοίξουν τα χαρτιά τους θα πρέπει να νιώσουν άνετα μαζί σου και δυστυχώς δεν είναι από τα ζώδια που νιώθουν εύκολα άνετα με ανθρώπους που μόλις έχουν γνωρίσει.

Για να κάνεις έναν Ταύρο ευτυχισμένο πρέπει να προσέξεις τα εξής:

#1. Ο Ταύρος θέλει να

βρίσκεται σε χώρους με πολλούς ανθρώπους και κόσμο και το προτιμάει από το να περνάει χρόνο μαζί σου. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως δεν νοιάζεται για εσένα απλά θέλει να είναι μαζί σου και ταυτόχρονα μαζί με τους φίλους του. Όσο πιο σύντομα το συνειδητοποιήσεις αυτό τόσο πιο σύντομα θα νιώσετε και οι δύο καλά μέσα στη σχέση σας.

#2. Η δημιουργικότητα είναι ένα από τα ταλέντα του Ταύρου που όμως αν την καταπιέσει θα νιώθει δυστυχισμένος. Προσπάθησε να τον ωθήσεις προς δημιουργικά χόμπι και να είσαι σίγουρη πως θα σε ευγνωμονεί για πάντα.

#3. Ο Ταύρος αγαπάει πολύ τα ταξίδια και μάλιστα θέλει να επισκέπτεται μέρη που έχουν κάποια ιστορία αλλά και ωραία αρχιτεκτονική. Αν θέλεις να του κάνεις δώρο ένα ταξίδι προτίμησε να πάτε σε μια μεγάλη πόλη με πολλά μουσεία και αξιοθέατα όπως είναι το Λονδίνο ή το Παρίσι παρά σε πιο μικρά και γραφικά μέρη, όπως είναι η Μάλτα.

#4. Για να είναι ευτυχισμένος πρέπει να βλέπει θάλασσα και να μην έχει εντάσεις στη ζωή του. Όποτε σου κάνει την ερώτηση βουνό ή θάλασσα η απάντηση θα πρέπει να είναι μια για να μπορέσετε και οι δύο να απολαύσετε τον χρόνο σας μαζί. Επιπλέον προσπάθησε να συζητάς μαζί του και να επικοινωνείς τα προβλήματά σας χωρίς φωνές και εντάσεις, αλλά πάντα με ηρεμία.

Διαβάστε ακόμα: Τα 4 ζώδια που θα ζήσουν μεγάλες ερωτικές εκπλήξεις μέχρι το τέλος του 2020

Τι είναι τα σύμβολα Sabian και τι σημαίνουν για κάθε ζώδιο;

Πρω1νό 24/11: Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα – VIDEO

Keywords
Τυχαία Θέματα