Πούδρες με SPF: Δείτε τις καλύτερες και επιλέξτε εκείνη που θα μείνει στο νεσεσέρ σας τους επόμενους μήνες!

Το πιθανότερο είναι να έχετε κάνει ήδη το πρώτο σας μπάνιο και αυτό σημαίνει πως ήδη στο νεσεσέρ σας υπάρχει το κατάλληλο αντηλιακό προσώπου και σώματος. Όχι, στο συγκεκριμένο post δεν θα σας προτείνουμε τα αγαπημένα μας. Θα σας αποκαλύψουμε όμως το ωραιότερο, καλοκαιρινό προϊόν.

Εκείνο που θα σας προσφέρει προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και παράλληλα κάλυψη και λάμψη. Πρόκειται για τις πούδρες

με SPF. Μία από τις οποίες πρέπει να πάρει την πρώτη θέση.

Αν επιλέξετε πούδρα με υψηλό δείκτη μπορείτε να τη φοράτε και ως αντηλιακό. Τις υπόλοιπες τις εφαρμόζετε πάνω από την αντηλιακή σας κρέμα. Οι νέες φόρμουλες περιέχουν συστατικά που περιποιούνται την επιδερμίδα προσφέροντας, εκτός από κάλυψη και προστασία, ενυδάτωση ενώ λειαίνουν λεπτές γραμμές και ρυτίδες και μειώνουν τις σκούρες κηλίδες. Εμείς σας προτείνουμε τις ωραιότερες:

Shiseido UV Protective Compact Foundation SPF 30: Μια ανάλαφρη σύνθεση, απλώνεται ομοιόμορφα και προσφέρει ματ φυσικό φινίρισμα που παραμένει αναλλοίωτο για ώρες.

Vichy Dermablend Coveramate Compact Powder Foundation SPF 25: Πούδρα υψηλής κάλυψης κατάλληλη και για τις λιπαρές επιδερμίδες. Καλύπτει σημάδια και ατέλειες χαρίζοντας φυσικό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Radiant Photo Ageing Protection Compact Powder SPF 30: Προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία και χάρη στην τεχνολογία lipids membrane protection καταπολέμα σημάδια γήρανσης όπως ρυτίδες, σκούρες κηλίδες και πανάδες προσφέροντας τέλεια ματ κάλυψη όλη μέρα.

Erre Due Water Resistant Protective Powder SPF 25: Αδιάβροχη πούδρα με φίλτρα που προστατεύουν την επιδερμίδα από τη γήρανση, τις κοκκινίλες και τους ερεθισμούς.

Clinique Sun Mineral Powder SPF 30: Φόρμουλα με μεταλλικά στοιχεία στη σύνθεσή της που καλύπτει τις ατέλειες και δίνει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο.

Avene Αντηλιακό Προσώπου Compact με Χρώμα SPF 50: Με ιαματικό νερό στη σύνθεσή της και καταπραϋντικές και αντι-ερεθιστικές ιδιότητες. Εφαρμόζεται εύκολα και προσφέρει ομοιόμορφο χρώμα.

Διαβάστε ακόμη:

Οι παλέτες σκιών που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε το ωραιότερο smoky eye του Καλοκαιριού!

Multi color nails: Σήμερα θα φτιάξετε μόνες σας το πιο χαρούμενο μανικιούρ!

Keywords
Τυχαία Θέματα