Πρω1νό 1/7: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας αλλά και του μήνα από τη Λίτσα Πατέρα

«Ο καινούριος μήνας ξεκίνησε με την πίεση του Άρη, αλλά αυτό αφορά κυρίως το πολιτικό επίπεδο. Οι ημέρες του Ιουλίου είναι πολύ σημαντικές», τόνισε αρχικά η Λίτσα Πατέρα.

Όπως σημείωσε η αστρολόγος, «μπορεί ο έρωτας να μεσουρανεί και να έχουμε έρωτες, αρραβώνες και γάμους. Η Αφροδίτη που είναι στους Διδύμους, θα κάνει ένα τρίγωνο με τον Κρόνο και θα ακούσουμε πολλές προτάσεις αρραβώνων και προτάσεις γάμου τον Ιούλιο».

Η Λίτσα Πατέρα

ανέφερε ακόμη πως «ο μήνας ξεκινά με νέα Σελήνη στον Καρκίνο και αυτό σας κάνει να θα θέλετε να δείτε τα εξοχικά σας, φίλους και συγγενείς που έχετε να δείτε καιρό».

Η αστρολόγος ανέφερε και μερικές από τις σημαντικές ημέρες του Ιουλίου, λέγοντας και τι ευνοείται τις εν λόγω περιόδους. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως:

-στις 5 Ιουλίου ο Ερμής και ο Άρης ευνοούν συζητήσεις, επαφές και συνεργασίες
-στις 10 Ιουλίου ανοίγονται νέοι δρόμοι
-στις 17 Ιουλίου ο Ερμής με τον Ποσειδώνα – που είναι η φαντασία- δίνουν εύνοια και ότι φανταστούμε και σχεδιάσουμε μπορεί να υλοποιηθεί στο επόμενο διάστημα
-στις 20 Ιουλίου ο Έρωτας κάνει ένα ωραίο τετράγωνο, αλλά μπορεί να είναι και απατηλός
-στις 23 Ιουλίου γίνεται μια ωραία όψη του Ερμή με τον Δια και μπορεί να κάνουμε ταξίδια, επαφές, συζητήσεις και κυρίως έρχεται στο επίκεντρο ότι έχει να κάνει με παιδιά.

Διαβάστε ακόμα:

Δανάη Μπάρκα: «Αυτή η γυναίκα ήταν κέρβερος, τότε μου είχαν κοπεί τα πόδια»

Βασίλης Γκουρούσης: Η πρώτη αντίδραση on camera μετά την αποκάλυψη για τον νέο σύντροφο της Τέτας Καμπουρέλη

Μαρία Αντωνά: Η αποκάλυψη για τον ημιτελικό του Survivor -«Ξέρω πως θα κάνουν μια συνάντηση με…»

Keywords
Τυχαία Θέματα