Πρω1νό: Επικά σχόλια για την αποχώρηση της Μέγκι «Δε χάσαμε άνθρωπο, μάλαμα χάσαμε»

Μεγάλη ένταση υπήρξε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model και στην τριάδα της φωτιάς. Στην συνέχεια τα επίδοξα top models κλήθηκαν να φωτογραφηθούν για την αποχώρηση. Η Μέγκι Ντρίο δεν τα πήγε καθόλου καλά στο συγκεκριμένο concept και η κριτική επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από

τη Βίκυ Καγιά, το Δημήτρη Σκουλό, τον Άγγελο Μπράτη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αποφάσισαν να της δείξουν την πόρτα της εξόδου.

Όπως ήδη σας ενημερώσαμε, η Μέγκι λίγες ώρες μετά την αποχώρηση της έκανε την πρώτη της δημοσίευση, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί σε αυτούς που την κρίνουν λέγοντας πως δεν έχει κανένα πρόβλημα.

«Καλησπέρα σας. Ευχαριστώ όλους για τη στήριξη. Ειδικά όλα τα fan club μου. Εγώ δεν έχω τίποτα με κανέναν. Ούτε και με όλους αυτούς που με κρίνουν», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σήμερα, Τρίτη 13 Νοεμβρίου η παρέα του Πρω1νού σχολίασε τα παραπάνω γεγονότα ενώ προέβαλε ένα χιουμοριστικό βίντεο για την αποχώρηση με τα κλάματα των κοριτσιών μόλις ανακοινώθηκε η αποχώρηση.

Μάλιστα, η Αφροδίτη Γραμμέλη σχολίασε: «Ποια Μαίρη Γεώρτση, ποιος Χανταμπάκης… μπροστά στη Μέγκι είναι ένα τίποτα». Τότε, ο Άρης Καβατζίκης χτυπούσε παλαμάκια και έλεγε: «Έφυγε η Μέγκυ, έφυγε η Μέγκυ» και όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Πρω1νό: Η Έλενα Χριστοπούλου μιλάει ανοιχτά για τη σχέση της με τον Ζάχο Χατζηφωτίου «Είναι εδώ μαζί μου και…»

Keywords
Τυχαία Θέματα