Πρω1νό: Τα σχόλια για την παραίτηση του Γιώργου Ασημινάκη από την “Ελένη”

Χθες, έγινε γνωστό πως ο στενός συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη επί 17 χρόνια, Γιώργος Ασημινάκης παραιτήθηκε από την εκπομπή της.

Συγκεκριμένα, την αποκάλυψη έκανε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”, ο οποίος ανέφερε: “Είχε κάποια παράπονα ο Γιώργος Ασημινάκης. Ο ίδιος περιορίστηκε στο να μου επιβεβαιώσει την πληροφορία, δεν μου είπε περισσότερα πράγματα αλλά μίλησα εγώ με ανθρώπους από το επαγγελματικό περιβάλλον και μου είπαν πως υπήρχε ένα πρόβλημα. Κάποιες συμπεριφορές της παρουσιάστριας δεν της ενέκρινε. Συμπεριφορές απέναντι στο πρόσωπό του, όχι γενικότερα.

Υπήρχε ένα πρόβλημα στη σχέση τους, υπήρχαν πολλές διαφωνίες. Έχω μιλήσει με τη μια πλευρά, η πλευρά της Ελένης Μενεγάκη μπορεί να έχει να πει κάτι άλλο”.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα.  

Το πρωί της Πέμπτης (23/4) στο “Πρω1νό” παρουσιάστηκε η είδηση και η Φαίη μας με τους συνεργάτες της έκαναν τα δικά τους σχόλια.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη τόνισε πως κάποιες φορές η Ελένη Μενεγάκη είχε αναφερθεί στον Γιώργο Ασημινάκη on air με τρόπο που έδειχνε μια ενόχληση. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έσπευσε να συμπληρώσει πως προφανώς κάποιο πρόβλημα για να παραιτηθεί δύο περίπου μήνες πριν από την ολοκλήρωση της σεζόν.

Η Φαίη ανέφερε πως όλες οι συνεργασίες κάποτε τελειώνουν: “Από την άλλη και μια συνεργασία κάποτε θα σταματήσει. Η Ελένη το τελευταίο διάστημα που έχει κάνει κάποιες αλλαγές, της πηγαίνουν”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Αλεξάνδρα Καϋμένου: Δείτε για πρώτη φορά τον σύντροφό της 

Πρω1νό 23/4 – Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα – VIDEO 

To on air τηλεφώνημα της Φαίης μας στον γιο της, Γιάννη! – VIDEO 

Keywords
Τυχαία Θέματα