Προσοχή κίνδυνος: Μην αφήνετε ποτέ στο αυτοκίνητο beauty προϊόντα σε μορφή σπρέι

Μέσα στο αυτοκίνητο οι περισσότερες από εμάς έχουμε όλα τα απαραίτητα. Από ρούχα μέχρι καλλυντικά. Για ώρα ανάγκης…

Έχει μία λογική βέβαια μιας και κινούμαστε σε τρελούς ρυθμούς καθημερινά και τις περισσότερες φορές δεν προλαβαίνουμε να επιστρέψουμε στο σπίτι ώστε να αλλάξουμε ή να φρεσκάρουμε μακιγιάζ και μαλλιά. Οπότε θα πρέπει να υπάρχουν τα απαραίτητα στο ντουλαπάκι το οποίο έχουμε μετατρέψει σε δεύτερο νεσεσέρ.

Τώρα όμως όλα αυτά πρέπει να τα ξεχάσετε. Εντάξει, όχι όλα αλλά σίγουρα τα beauty προϊόντα σε μορφή σπρέι όπως

είναι το dry shampoo και σπρέι χτενίσματος που περιέχουν αεροζόλ.

Ο λόγος είναι σοβαρός και τον μάθαμε μετά από τη μαρτυρία της Christine Bader η οποία μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε η οποία είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή του αυτοκινήτου της και τον ελαφρύ, ευτυχώς, τραυματισμό της 10χρονης κόρης της βρισκόταν μέσα σε αυτό.

Η Bader είχε αφήσει μέσα στο αυτοκίνητο το ξηρό σαμπουάν της μια μέρα με πολύ υψηλή θερμοκρασία. Το μπουκάλι εξερράγη με αποτέλεσμα να σπάσουν όλα τα τζάμια τα οποία βρέθηκαν στη συνέχεια αρκετά μέτρα μακριά από το σημείο που ήταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητο.

Η ίδια πίστευε πως έπεσε θύμα βανδαλισμού. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να σκεφτεί ότι κάτι τέτοιο μπορεί να το προκαλέσει η συσκευασία του dry shampoo.

Όλες γνωρίζουμε φυσικά ότι στο πίσω μέρος της συσκευασίας προϊόντων με αεροζόλ υπάρχουν οδηγίες χρήσης καθώς και όλα όσα απαγορεύονται. Μία από τις συγκεκριμένες σημειώσεις αναφέρουν πως δεν πρέπει να βρίσκονται εκτεθειμένα στον ήλιο και σε χώρους όπου αναπτύσσονται υψηλές θερμοκρασίες.

Από εδώ και στο εξής λοιπόν θα πρέπει να προσέχετε. Πολύ. Σήμερα κιόλας θα καθαρίσετε το αυτοκίνητο σας και θα βγάλετε οτιδήποτε υπάρχει σε μορφή σπρέι. Το πιθανότερο είναι να βρείτε επίσης λιωμένα κραγιόν και αλλοιωμένη μάσκαρα, eyeliner ή φον ντε τεν. Ναι θα τα πετάξετε και αυτά. Ένα μικρό νεσεσέρ στην τσάντα σας είναι ότι καλύτερο.

Πηγή photo: iStock/ Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Τα ωραιότερα βερνίκια νυχιών του Φθινοπώρου σύμφωνα με τους διασημότερους nail artists

Τα φρύδια στο show του οίκου Gucci που πρέπει απλά να δείτε και όχι να αντιγράψετε

Keywords
Τυχαία Θέματα