Προβλέψεις Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η αλήθεια είναι πως μέρες σαν και τη σημερινή δεν αντέχεις με τίποτα την ρουτίνα της καθημερινότητας, τα ίδια και τα ίδια πράγματα και θέλεις να φωνάξεις δυνατά κι απεγνωσμένα: «Πότε θα γίνει κάτι συνταρακτικό;»

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μετά από ένα διάστημα που αισθανόσουν υπέροχα, οι κρίσεις αυτοπεποίθησης και η εσωστρέφεια σου χτυπούν ξανά την πόρτα. Προσπάθησε να αφοσιωθείς στα καθήκοντά σου και να μην σκέφτεσαι απολύτως τίποτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μέρες σαν τη σημερινή αναρωτιέσαι τι πραγματικά θα ήθελες να είσαι

τόσο στην επαγγελματική σου ζωή, όσο και στην προσωπική σου. Δεν θα καταλήξεις όμως σε κάποιο συμπέρασμα. Οι πιο ενδιαφέροντες άνθρωποι μέχρι το τέλος δεν ξέρουν τι θέλουν να γίνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Όσο κι αν θες να χαζολογήσεις και να χαλαρώσεις σήμερα δεν θα το κάνεις. Ξέρουμε όλοι πολύ καλά ως όταν αναλαμβάνεις επαγγελματικές ή οικογενειακές ευθύνες, θες να είσαι πάντα συνεπής.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Σήμερα σου προτείνουμε είτε να κλειστείς στο σπίτι σου αποφασισμένη να δεις τι θα κάνεις με τα ερωτικά σου, είτε να διοχετεύσεις όλη την έντασή σου στους συνεργάτες σου. Για να δούμε, ποιος από αυτούς θα αντέξει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Προσπάθησε σήμερα κάθε φορά που θα έρχεσαι αντιμέτωπη με κάποιον που θα έχει μπλαζέ ύφος να μην εκνευρίζεσαι, γιατί υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί μεγάλη ένταση και να πεις πράγματα που σίγουρα θα τα μετανιώσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Αυτό το διάστημα σου συνιστούμε μεγάλη προσοχή, καθώς θα βαρεθείς πολύ από τις σχέσεις σου, φιλικές, επαγγελματικές και ερωτικές και θα θες να κάνεις καινούργιες. Έτσι απλά και ξαφνικά. Προσοχή! Όταν νιώθεις έτσι γίνεσαι επιρρεπής στις γκάφες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Αν και σου αρέσει η μοναξιά και περνάς πολύ ωραία στο σπίτι συντροφιά με ένα βιβλίο ή μια ταινία, σήμερα προτίμησε να βγεις και να διασκεδάσεις. Και σε παρακαλούμε, μην πεις πως είσαι κουρασμένη -φτάνει πια με τις δικαιολογίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Παρόλο που σήμερα θα έχεις πολλές προτάσεις για βραδινή έξοδο, η αλήθεια είναι πως θα νιώθεις πιο μοναχική από ποτέ. Προσπάθησε παρόλα αυτά να κάνεις την υπέρβαση και να βγεις. Θα διασκεδάσεις και θα γνωρίσεις κάποιον που θα σε ξετρελάνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Σήμερα θα σκέφτεσαι συνεχώς ταξίδια, συντροφιά είτε με τον καλό σου, είτε με τους φίλους σου. Αυτό βέβαια σημαίνει πως έχεις ανάγκη από ένα διάλειμμα. Υπομονή, τα Χριστούγεννα δεν είναι και τόσο μακριά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η ένταση των προηγούμενων ημερών θα βγει σήμερα στην επιφάνεια με αποτέλεσμα να γίνεις ευέξαπτη και να κουράζεσαι με όλους και με όλα. Προσπάθησε να το διαχειριστείς ήρεμα και να πεις στον εαυτό σου πως πρόκειται για μια φάση και όχι για μια μονιμότητα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μετά από ένα διάστημα που συνέβησαν πολλά, τόσο στη δουλειά σου, όσο και στην προσωπική σου ζωή, θες νʼ αναπνεύσεις επιτέλους, να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Μην αφήσεις λοιπόν κανέναν να σου χαλάσει την ηρεμία σου.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα