Προβλέψεις Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

Κριός

Σήμερα είναι σημαντική μέρα καθώς πρέπει να αρχίσεις να κάνεις ορισμένα σχέδια για το μέλλον, τόσο το επαγγελματικό σου, όσο και το προσωπικό. Κλείσε κάποια interviews για δουλειά και προγραμμάτισε ένα ταξίδι.

Ταύρος

Κάποιοι μπορεί να σε κριτικάρουν σήμερα άσχημα στη δουλειά σου, αλλά προσπάθησε να μην δώσεις ιδιαίτερη σημασία. Μείνε ήρεμη και συγκεντρωμένη σε όσα έχεις να κάνεις και μην αναλωθείς σε εντάσεις και τσακωμούς.

Δίδυμοι

Σκέψου θετικά και προετοιμάσου έτσι ώστε να έχεις πολύ καλή διάθεση όλη την ημέρα σήμερα, γιατί

θα συμβεί κάτι που αν δεν το κάνεις θα σε ρίξει και θα σε στενοχωρήσει πολύ.

Καρκίνος

Μην επικεντρωθείς στα παιχνίδια και στην διασκέδαση σήμερα αλλά πρόσεξε τι θα κάνεις με τα θέματα που σε απασχολούν. Αν δεν βρεις εσύ λύσεις για όλα, ποιος περιμένεις να το κάνει;

Λέων

Κάνε ένα σχέδιο και προσπάθησε να κινηθείς με αυτό μέχρι να φτάσεις στον απώτερο σκοπό σου. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις όλα όσα έχεις στο μυαλό σου.

Παρθένος

Σταμάτα να εκνευρίζεις τους άλλους και προσπάθησε να μην είσαι συνεχώς στο επίκεντρο. Διαφορετικά θα βαρεθούν όλη τη στάση σου και δε θα θέλουν στο εξής να σε κάνουν παρέα.

Ζυγός

Σήμερα ίσως πρέπει να σκεφτείς ορισμένα πράγματα και να αξιοποιήσεις κάπως τα λεφτά που έχεις από το να θες να βγεις στα μαγαζιά και να ψωνίσεις ρούχα και παπούτσια.

Σκορπιός

Σήμερα ίσως είναι πολύ δύσκολο να βρεις κοινό σημείο πλεύσης με κάποιον από το περιβάλλον σου. Παρόλα αυτά προσπάθησε να είσαι ήρεμη και να μην πεις πράγματα που σίγουρα θα τα μετανιώσεις.

Τοξότης

Μπορεί σήμερα να σε απασχολεί κάτι πολύ έντονα αλλά σκέψου ότι αυτό ίσως είναι για καλό. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να λύσεις όλα όσα σε προβληματίζουν και να μην τα αφήσεις για το επόμενο διάστημα.

Αιγόκερως

Προσπάθησε να νιώσεις άνετα στην δουλειά σου σήμερα ώστε να καταφέρεις να έχεις μεγαλύτερη αποδοτικότητα. Έτσι ίσως ακούσεις επιτέλους το μπράβο που τόσο θέλεις από το αφεντικό σου.

Υδροχόος

Βγάλε τα σύννεφα από το μυαλό σου και κάνε προσπάθεια να σκεφτείς ήρεμα και ξεκάθαρα. Έτσι μόνο θα δεις τι είναι αυτό που σε κρατάει πίσω και δεν σε αφήνει να δείξεις σε όλους τον πραγματικό σου εαυτό.

Ιχθύες

Ότι δεν έκανες χθες πρέπει να το τελειώσεις σήμερα γι αυτό μην κωλυσιεργείς και ξεκίνα τις δουλειές, αν θες να έχεις κάποιες ήρεμες στιγμές αυτή την καινούργια πολύ απαιτητική εβδομάδα.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα