Προβλέψεις Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα έχεις απαιτήσεις από όλους όσους βρίσκονται δίπλα σου και όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει τους γρήγορους ρυθμούς που σκέφτεσαι και επικοινωνείς, τότε θα κερδίσει την παγωμένη σου αδιαφορία.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα δεν θέλεις με τίποτα να μείνεις μόνη σου, γι’ αυτό και θα φροντίσεις να περάσεις την ημέρα σου μαζί με αγαπημένους φίλους σου ή το σύντροφό σου. Με καλή παρέα, όλα είναι ωραιότερα και ευκολότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα θα μάθεις ένα παρασκήνιο στη δουλειά σου που έχει να κάνει με

εσένα όμως δεν θα σε στενοχωρήσει, ούτε και θα σε μπλοκάρει. Όποιος θέλει να τα βάλει μαζί σου θα πρέπει να είναι έτοιμος να ανταπαντήσει στα επιχειρήματά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Από σήμερα πήρες την εξής απόφαση: Είτε σου προσφέρουν όσα προσφέρεις -φίλοι, σύντροφος κτλ. -είτε αδιαφορείς επιδεικτικά και προχωράς παρακάτω. Ναι, όταν σε πιάνει ο εγωισμός σου δεν σε φτάνει κανείς.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Το επόμενο διάστημα έχεις ανάγκη να περνάς τις ημέρες και τις νύχτες σου μόνο με τους ανθρώπους που έχεις βάλει στις πρώτες θέσεις στη καρδιά σου και όχι με απλούς γνωστούς που δεν έχεις μοιραστεί πράγματα μαζί τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αν και το προηγούμενο διάστημα κρατούσες μέσα σου θυμό και ψυχολογική πίεση, τώρα πια δεν αντέχεις με τίποτα και τους βάζεις όλους στη θέση τους με την πρώτη ευκαιρία. Ναι, δεν αξίζει να χαλιέσαι για κανέναν.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Από τη μια η προοπτική της μοναχικότητας είναι μονόδρομος στις συνθήκες της ζωής σου. Από την άλλη νιώθεις απογοητευμένη που ήσουν μόνη μια ολόκληρη ζωή. Τι κάνεις; Η απόφαση είναι δική σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Οι περισσότεροι θεωρούν πως ποτέ δεν θα βρεις τον κατάλληλο για να του αφεθείς, κάνουν όμως λάθος. Φυσικά και μπορείς να το κάνεις αυτό αν συναντήσεις τον έναν και μοναδικό. Η διαφορά όμως είναι πως ποτέ δεν θα του το πεις με λόγια, αλλά μόνο με πράξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τα σχέδια που δεν έχεις πραγματοποιήσει στη δουλειά σου, τα όνειρα που έκανες για το μέλλον και δεν βγήκαν, αλλά και τα λάθη του παρελθόντος θα στροβιλίζουν συνεχώς σήμερα στο μυαλό σου. Ή τα αλλάζεις όλα, ή συμβιβάζεσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αν και οι άνθρωποι που δεν βρίσκονται τόσο κοντά σου θεωρούν πως η κοινωνική σου ζωή έρχεται σε δεύτερη μοίρα, κάτω από τη δουλειά σου, οι κοντινοί σου έχουν αντίθετη γνώμη, αφού ξέρουν πως κατά βάθος είσαι σούπερ χαμογελαστή, ευδιάθετη και… party animal.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα θα νιώσεις πως σε κριτικάρουν άδικα στη δουλειά σου, χωρίς κάποια αφορμή ή ένα λόγο που θα δικαιολογούσε μια τέτοια συμπεριφορά. Παρόλα αυτά σε συμβουλεύουμε να συγκρατήσεις το θυμό σου και να το αφήσεις να περάσει.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα έχεις πολλά πράγματα να κάνεις στη δουλειά σου, όμως δεν θέλεις με τίποτα. Το μυαλό σου ταξιδεύει σε βόλτες, διακοπές, συζητήσεις με φίλους κτλ. Προσπάθησε να τελειώσεις τις εκκρεμότητές σου και μετά συνεχίζεις…!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα