Προβλέψεις Δευτέρα 29 Μαίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Μέσα σε κλίμα θετικών εξελίξεων ξεκινά η εβδομάδα, ενώ έρχονται και οι ευκαιρίες για να τακτοποιήσετε κάποιες υποθέσεις που σας απασχολούσαν τον τελευταίο καιρό. Προτεραιότητά σας θα είναι να επιλύσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, αλλά όλα δείχνουν πως είστε σε πολύ καλό δρόμο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Η μέρα είναι…

ου μπλέξεις. Ότι κι αν γίνεται γύρω σου προσπάθησε να κρατήσεις ουδέτερη στάση και να μην μπεις σε συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε διενέξεις. Το «βλέπε, άκου, σώπα» σήμερα θα αποδειχθεί πολύτιμη συμβουλή. Μάζεψε τις πληροφορίες σου και παίρνεις θέση άλλη στιγμή.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Οι ευκαιρίες εμφανίζονται αλλά θα πρέπει να χειριστείς έξυπνα το πώς θα κινηθείς για να μην νιώσουν κάποιοι πως απειλείς τα κεκτημένα τους και δημιουργήσεις εχθρούς. Η περίοδος θα φέρει τις σωστές επαφές για να κάνεις το επόμενο βήμα που θα σε ξεκολλήσει από μια κατάσταση που σε έχει κουράσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός γι’ αυτό μην παρασυρθείς από τις πρώτες εντυπώσεις για να βγάλεις συμπεράσματα, καθώς θα ξαφνιαστείς από αυτά που θα ακολουθήσουν. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να σε απογοητεύσουν όταν αποκαλυφθούν οι πραγματικές προθέσεις τους πίσω από την εικόνα που προσπαθούν να «πουλήσουν».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Η μέρα έχει στρες και απαιτήσεις, αλλά όσο πιο μετρημένοι φανείτε τόσο καλύτερα θα λειτουργήσει αυτό για εσάς. Θα πρέπει να υπερασπιστείτε με σύνεση το δίκιο σας και να κρατήσετε χαμηλά τους τόνους, κάτι που γνωρίζετε πολύ καλά πώς πρέπει να το κάνετε.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Μην σας πιάνει το καπρίτσιο σας και κάνετε τον κόσμο άνω κάτω για κάτι που τελικά δεν έχει ούτε για εσάς μεγάλη σημασία. Κάποιες φορές είναι καλύτερα να περνάτε απαρατήρητοι παρά να στρέφετε όλα τα φώτα επάνω σας και μάλιστα για λάθος λόγο. Πολύ σύντομα θα έρθει η στιγμή που όλοι θα ασχοληθούν με σας για κάτι σημαντικό που καταφέρατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Ο εκνευρισμός δεν είναι καλός σύμβουλος γιατί κάποιες φορές σας οδηγεί σε λανθασμένες κινήσεις. Η τακτική σας να μην λέτε πολλά, αλλά να πετυχαίνετε τους στόχους σας με πράξεις είναι πιο έξυπνη και πιο αποτελεσματική. Μην διστάσετε να δείξετε τη συμπαράστασή σας σε ένα κοντινό σας πρόσωπο που την έχει ανάγκη.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Δεν σας αρέσει να βγάζετε από έξω την ουρά σας, έτσι ξέρετε και να αναλαμβάνετε την ευθύνη των πράξεών σας όταν πρέπει, αλλά και να βοηθάτε τους άλλους όταν το χρειάζονται. Η στρατηγική σας θα αποδειχθεί σωστή και οι κινήσεις σας θα σας βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις με μαεστρία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Η κοινωνικές επαφές αλλά και οι επαγγελματικές συναντήσεις θα σας φέρουν σε επαφή με ανθρώπους που μπορεί να αποδειχθούν μελλοντικοί συνεργάτες σας. Φροντίστε να είστε η καλύτερη και πιο επικοινωνιακή εκδοχή του εαυτού σας σήμερα και σίγουρα θα σας βγει σε καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Οι τελευταίοι μήνες ήταν ιδιαίτερα απαιτητική για εσάς και στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική σας ζωή. Φροντίστε να ξεκλέβετε λίγο χρόνο για τον εαυτό και τις προσωπικές σας ανάγκες, καθώς και να προσέξετε τη διατροφή και την υγεία σας για να έχετε ενέργεια και δυνάμεις. Η εβδομάδα θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Για κάποιους από εσάς η μέρα θα φέρει πολύ ευχάριστες συναντήσεις που θα σας ανανεώσουν και θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Μετράτε αντίστροφα για το καλοκαίρι, καθώς έχετε ανάγκη από ξεκούραση, αλλά μέχρι τότε θα χρειαστεί να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό στις υποχρεώσεις σας για να πετύχετε τους στόχους σας.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Δευτέρα 29 Μαίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα