Προβλέψεις Δευτέρα 30 Οκτωβρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Θα είστε σε θέση να κάνετε μεγάλα βήματα στις σχέσεις σας, ειδικά αν δεν έχουν ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας. Αν ψάχνετε σύντροφο για να κάνετε μια νέα σχέση, είναι σημαντικό να κοιτάξετε όλο το πακέτο και να αποδεχτείτε τους ανθρώπους οπώς είναι, αντί να αντιδράσετε επειδή ίσως να περιμένατε κάτι άλλο.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Οι συνεργασίες με σκοπό τη διεξαγωγή επιχειρηματικών δραστηριοτήτων θα σας προσφέρουν επαγγελματική ικανοποίηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5

– 21/6)

Αν είστε ρεαλιστικοί όσον αφορά τις συναλλαγές σας με τους εργοδότες και τους συναδέλφους σας, θα είστε σε θέση να επιτύχετε πολύ περισσότερα και να εξασφαλίσετε την ηρεμία σας καθώς και την οικονομική ασφάλεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Αν σχεδιάζετε να ξεκινήσετε νέες σπουδές είναι σημαντικό να υπολογίσετε τον καλύτερο τρόπο για να κάνετε αυτή την επιλογή. Συχνά μπορεί να προκαλέσει σύγχυση όταν πολλές επιλογές είναι εξίσου ελκυστικές.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Χρησιμοποιήστε ό, τι κάνετε τώρα για να πάρετε τη σωστή απόφαση. Αυτός μπορεί να μην είναι ο χρόνος για να παίξετε, αλλά ο κίνδυνος έχει τα οφέλη του εάν αποπληρωθεί και δεν έχετε επενδύσει πάρα πολύ χρόνο ή χρήμα. Είστε ιδεαλιστές για τα χρήματα και τις δυνατότητες για να δώσετε στον εαυτό σας έναν πολύ καλύτερο τρόπο ζωής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Ποτέ δεν θα γνωρίζετε το αποτέλεσμα των νέων προσεγγίσεων μιας σχέσης αν δεν το δοκιμάσετε. Ζητήστε κάποιες πιο ουσιαστικές απαντήσεις και ο φόβο σας να διαλυθεί μπροστά στα μάτια σας, καθιστώντας έτσι τη θέση σας για μια νέα σχέση.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Μπορεί να προβάλλετε και να ενισχύσετε τους φόβους σας για τα οικονομικά σας σε ένα επίπεδο που μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε αδιαθεσία.Λαμβάνοντας ένα πρόγραμμα οικονομικής κοινής λογικής στη θέση του, προχωράτε πολύ μακριά στην άρση των αμφιβολιών και των φόβων σας. Οι στόχοι που σχετίζονται με την εργασία και οι οικονομικές δραστηριότητες είναι παραγωγικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 24/11)

Εξακολουθείτε να πρέπει να διατηρείτε τα πνεύματά σας για εσάς, καθώς είναι πάντα εύκολο να βλέπετε τον καλύτερο εαυτό των άλλων, ιδιαίτερα στις πρώτες εντυπώσεις. Πάρτε το χρόνο σας και απολαύστε τη διαδικασία, αντί να έχετε έντονη επιθυμία στο αν πρόκειται να συμβεί κάτι παραπάνω ή δεν μπορεί να συμβεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ(25/11 – 21/12)

Μπορείτε να αρχίσετε να αισθάνεστε καλά για τον χώρο στον οποίο ζείτε και τώρα είναι η στιγμή να μοιραστείτε τη χαρά σας με άλλους μπορείτε να οργανώσετε ένα πάρτι, ή ένα οικογενειακό τραπέζι όπου μπορείτε να μοιραστείτε την εσωτερική ικανοποίηση και τις επιτυχίες σας μαζί τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Το μυαλό σας είναι σε εγρήγορση, η καρδιά σας είναι γεμάτη από επιθυμία και είστε σε θέση να φτάσετε τώρα σε άλλους που μπορεί να έχουν ένα κοινό όραμα που μπορείτε να μοιραστείτε.Με την επιρροή του Δία τώρα στον τρίτο οίκο του ωροσκοπίου σας, είστε διψασμένοι για γνώση.Έτσι βγείτε έξω, πάρετε ένα καλό βιβλίο και περάστε λίγο χρόνο μόνο και διευρύνετε τους πνευματικούς ορίζοντές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Η επαγγελματική σας ζωή εξακολουθεί να προσφέρει άφθονες ευκαιρίες για την περαιτέρω επιτυχία σας. Οι οικονομικές ευκαιρίες είναι εξίσου καλές, αλλά έχετε την τάση να εργάζεστε υπερβολικά για χάρη της επίτευξης των στόχων σας με ενιαίο τρόπο.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Εισέρχεστε σε μια φάση της ζωής σας, όπου θα δοκιμάσετε με βάση τα φιλοσοφικά συστήματα πεποιθήσεων σας και πώς θα εφαρμόσετε αυτές τις πεποιθήσεις σε ένα πρακτικό καθημερινό επίπεδο. Δεν υπάρχει λόγος να έχετε ένα σύστημα πεποιθήσεων που δεν λειτουργεί στις καθημερινές σας σχέσεις.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα