Προβλέψεις Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Αν σκεφτείτε ήρεμα και λογικά, κλεισμένη στο σπίτι σας, μακριά από όλους και από όλα, τότε θα μπορέσετε να δείτε ένα σημαντικό εμπόδιο που σας κρατάει πίσω και με τις κατάλληλες κινήσεις θα μπορέσετε να το ξεπεράσετε και να προχωρήσετε παρακάτω.

ΤΑΥΡΟΣ

Ήρθε η ώρα να εμπιστευθείτε τους ανθρώπους που βρίσκονται στη ζωή σας και σας αγαπούν και θέλουν το καλό σας. Συζητήστε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν και θα δείτε πόσα εύκολα θα βρείτε λύση σε όσα σας βασανίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χαλαρώστε

και απλά φροντίστε τα βασικά καθήκοντα που δεν μπορείτε να αποφύγετε – πρέπει να διατηρήσετε ένα ελαφρύ χρονοδιάγραμμα σήμερα, αν είναι δυνατόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα οικονομικά θέματα θα απαιτήσουν σήμερα την προσοχή σας και γενικότερα όλα τα θέματα που αφορούν σε ασφάλειες, δάνεια κ.α. Κλείστε τις εκκρεμότητες που έχετε και μεμιάς όλο το άγχος που έχετε θα εξαφανιστεί.

ΛΕΩΝ

Η μέρα απλά δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη για εσάς στα επαγγελματικά σας. Ίσως εμφανιστεί ένας νέος πελάτης που θα σας δώσει έξτρα δουλειά και άρα περισσότερα χρήματα και ίσως πάρετε επιτέλους μια αύξηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποδεχτείτε το γεγονός ότι για αυτή τη στιγμή δεν μπορείτε να κάνετε όλα όσα επιθυμείτε, θέλετε και ονειρεύεστε. Σύντομα όμως αυτό θα αλλάξει και όλα θα κυλήσουν ευνοϊκά για σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα καλό θα είναι να κλείσετε τα αυτιά σας στα λόγια των άλλων και να προσέχετε μόνο τις κινήσεις τους. Η γλώσσα του σώματος θα λέει σίγουρα διαφορετικά πράγματα από το στόμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ετοιμαστείτε να πιέσετε για αυτό που θέλετε σήμερα να γίνει στη δουλειά σας και ετοιμαστείτε για μεγάλη επιτυχία. Προσοχή στα οικονομικά σας που τελευταία αποτελούν τον χειρότερο εφιάλτη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ναι, το ξέρουμε πως έχετε πληγωθεί στο παρελθόν πολύ από άτομα που σας το έπαιζαν φίλοι σας αλλά τελικά ήθελαν μόνο το κακό σας. Αυτό όμως δεν πρέπει να σας κάνει καχύποπτες και να σας σταματά από το να κάνετε καινούργιες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα καλά νέα για σήμερα είναι ότι όλα θα κυλήσουν εξαιρετικά ομαλά τόσο στη δουλειά σας, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Και αυτό φυσικά θα σας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να σας αποσπάσουν την προσοχή από την δουλειά σας και αυτό θα σας εκνευρίσει ιδιαίτερα και ενδεχομένως να ανέβουν λίγο οι τόνοι και να πείτε πράγματα που σίγουρα θα τα μετανιώσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένας φίλος σας θα σας ζητήσει τη βοήθειά σας για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Προσπαθήστε να τον συμβουλέψετε σωστά και να μην τον… ξεπετάξετε λόγω του φόρτου εργασίας σας.

Καλημέρα και Καλή Εβδομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα