Προβλέψεις Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

ΚΡΙΟΣ

Έχετε κάποια νέα σχέδια που θέλετε να προωθήσετε αλλά ίσως να βρείτε εμπόδια από κάποιους που θα είναι αντίθετοι με αυτά.Εσείς κάντε το καλύτερο που μπορείτε και όλα καλά θα πάνε.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσοχή στα πράγματα που ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά. Οι άνθρωποι μπορεί να μιλούν αρκετά, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχουν τίποτα το ουσιώδες να πουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην χαλάτε τη χαρούμενη διάθεση σας για τίποτα και κανέναν που προσπαθεί να σας την χαλάσει.Διανύετε μια από τις καλύτερες φάσεις

της ζωής σας και αυτό φαίνεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν κάποια συγγενικά σας πρόσωπα διαφωνούν με αυτά που έχετε κανονίσει να κάνετε όλοι μαζί απλά μην ασχοληθείτε και περάστε καλά με τους υπόλοιπους.

ΛΕΩΝ

Κάποιες εκκρεμότητες που είχατε αμελήσει και πρέπει να διευθετήσετε άμεσα θα σας βγάλουν λίγο εκτός προγράμματος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν χρειάζεται να έχετε άγχος.Η καθυστέρηση είναι απογοητευτική, αλλά δεν αποτελεί ακύρωση. Τα χρήματά σας θα φτάσουν και θα είστε σε θέση να προχωρήσετε με τα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ

Είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι σήμερα, και πολύ λιγότερο ανεκτικοί στην κριτική από το συνηθισμένο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα βρείτε τον εαυτό σας να εργάζεται καλά με οποιαδήποτε ομάδα σήμερα. Θα υπάρξει μια μεγάλη σύνδεση μεταξύ σας και των ανθρώπων γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια απογοητευτική και απροσδόκητη αποτυχία μπορεί να συμβεί, αλλά ποτέ δεν έχετε αφήσει αυτό να σας ρίξει ψυχολογικά.Μην πέσετε τώρα σε αυτήν την παγίδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Περιμένετε να ακούσετε μερικές σημαντικές ειδήσεις; Το τηλεφώνημα ή το μήνυμα που περιμένετε πιθανόν να αργήσει να έρθει. Βγείτε και κάντε κάτι άλλο για λίγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσέξτε λίγο άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος καθώς ενδέχεται να θέλουν να σας εκμεταλευτούν οικονομικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα σχέδια σας για κάποιες ριζικές αλλαγές που θέλετε να κάνετε στη ζωή σας δεν θα πραγματοποιηθούν τελικά.

Καλημέρα και καλή βδομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα